Támogatás

Open search

Android pie frissítés S9.

Highlighted
Apprentice
igen már megjelentek a szolgáltatós frissitések is láttam...figyelem mindennap..remélem elkezdik itthon is lassan ....
Apprentice

Most láttam 21.én kiadta  a telenor is itthon,jó lenne felzárkozna a tmobil is...

Apprentice

Szia! Én Vodafonos vagyok független Samsung S9-el! Tegnap letöltöttem a Pie t! SAJNOS!

SENKINEK NEM AJÁNLOM! Letöltöttem az első hibajavítást is és a telefon alapvető funkciói vesztek el!

Pl. Ha hívnak azonnal átvált hangpostára AKÁRMI csinálok! Ez nonszensz! Egy csomó alkalmazás eltűnik, mert nem lehet frissíteni a Pie ra! Funkciók szűnnek meg. Pl az előfizetett TrueCallerem nem tud hangfdevételt készíteni, mert nem engedi a Pie!

Ezek a tapasztalatok EGY nap alattiak. Állítom vissza, még jó,hogy lementettem!

Apprentice
üdv!ez nem valami biztató🙁gyárilag független a telód vagy vodafontól vásárolt független?mert ugye már a szolgáltatók is független telefonkkat árulhatnak csak!
Apprentice

Gyári független ! Szolgáltatótól sosem veszek !

Apprentice

Screen Shot 01-23-19 at 01.47 PM.PNGScreen Shot 01-23-19 at 01.46 PM.PNG

Ja és a desszert! A javaslatnak megfelelően a PC-re SmartSwitchel lementettem az egész teló(videók, filmek, könyvek stb kb 90Giga/3 óra), azért nem a telóra, mert az csak az alapokat menti le és LÁSS CSODÁT!

Nem lehet helyreállítani, mert NINCS ELÉG HELY!!!!

Hogy a túróba, amikor onnan mentettem le??? Úgy néz ki, hogy dupla annyi hely kell neki ahelyreállításhoz, mint amennyit lementettél! De ezt SEHOL SENKI NEM ÍRJA!

Nagyon olyan szaga van, mint azApple elhíresült aksit elcsesző frissítésének, amit nem lehet dowgradelni. Ezért tértem át Samsungra. Na most megkaptam, mint üveggolyót, ezt sem lehet visszaállítani!

ÉN ismételten SENKINEK NEM AJÁNLOM! VÁRJATOK VELE!

Apprentice
Fasza...amugy nekünk várni is kell mert a tmobil em sieti el a dolgot,,,gyári függetlenre már jan7.ike óta elérhető,a telenor is csak tegnapelőtt tette elérhetővé a frissítést
Explorer
Köszi a figyelmeztetést.
Én leginkább a sötét mód miatt várom, hogy növekedjen az akku üzemideje.
De ennyit nem ér.
Inkább hordom magammal a power bankot!
Mindenkép várok a frissítéssel akkor!
Üdv
SomaE Moderator
Moderator

Hello,

A smart switch .apk (telepítő) file-okat ment, amik tömörítve vannak. A kitömörítési algoritmus miatt plusz hely szükséges, ha pedig egybe akarod visszaállítani az összeset, akkor arányosan több szabad helyre lesz szükséged.

Az apple-nek sem volt akksi elcsesző frissítése, csak az akkumulátor teljesítményéhez igazították a maximum számítási kapacitást, hogy amximalizálják a készenléti időt. Erre adtak ki egy frissítést amivel a funkció kikapcsolható - downgradelni pedig hivatalosan sose lehetett.

Visszatérve az Androidhoz és a Pie-hoz: jelelmzően egy nagy frissítés után érdemes mindig factory resetelni, és kézzel visszaállítgatni azt ami szükséges. Persze ez kicsit pepecs munka, de megéri. Közel sincs még minden app Pie-ra optimalizálva (lásd: TrueCaller), így elég sok szemetet (cache, update maradék, töredezett fileok, stb) görget magával egy-egy ilyen update. 

A bejővő hívás problémára mindneképp csinálnék egyébként egy network resetet első körben.

Üdv,
Soma

Apprentice

Kedves Soma!

Köszönöm a gyors reagálásodat,remékem sokan olvassák és okulnak a beszélgetésünkből. Mint régi motoros,azért néhány dologban ALAPVETŐEN MÁS A VÉLEMÉNYEM A SAJÁT TAPASZTALATAIM ALAPJÁN. Leírom :

1. Szándékosan nem a SmartSwitch apk at használtam,hanem a teljes mentésre szolgáló PC s  verziót! Mint a képeken látod sikertelenül! Ez így sima átverés! A prg ismertetőben LE KELLETT VOLNA ÍRNI A DUPLA HELYIGÉNYT, akkor kett volna korrekt a dolog!

2. Soha nem szabad egy ilyen nagyformátumu upgradét elsőre letölteni,mert tele van buggal,mint ez is. Meg kell várni amíg nagy részét kijavítják.Én megszegtem a szabályt a visszaállíthatóság reményében,joggal. Sajnos!

3. Az Apple igenis csalt,ezt bizonyítja a rengeteg elvesztett per is. Az én 6S em a frissítésig Tökéletesen működött(több síelést végigcsináltam vele a Ski trackerrel egész nap), majd a frissítés másnapján a -2 ° C ban 20 perc után 10% ra ment,majd kikapcsolt. Azóta is ilyen az úgynevezett javítások ellenére. Erre nem is érdemes több szót vesztegetni,eleget boncolgatták, attól még ugyanolyan használhatatlan az aksicsere ellenére! Ezért tértem át a Samsungra!

4. A factory reset finoman szólva is óriási butaság! Egy komoly munkatelefon helyreállítása nem pepecselés,hanem napokig tartó komoly munka! Ha ezt választottam volna,akkor már inkább rootoltam volna(a resettel együtt)a sokkal több funkció miatt. Egy PC t sem gyalulunk le azért,mert kijött egy nagyobb frissítés!

5. A bejövő hívásokat sajnos a TrueCaller blokkolta így az előfizetett alkalmazásom jelenleg kuka,remélem nem sokáig!

Üdv!

Miklós