Támogatás

Open search

Android Pie hívás rögzítés kilőve!

Highlighted
First Poster

Üdv, megjött az Oreo-ról Pie-re frissítés minden szuperül fut, kivéve hogy a megvásárolt hívás rögzítő appot dobhattam a kukába, ugyanis a Pie tíltja a harmadik fél szoftverének rögzítését.

Samsungnak természetesen nincs ilyen beépített alkalmazása mint más mobil gyártóknak, ezért ez a funkció elveszett. (Ennyi erővel almám is lehetne, ott sincs hívás rögzítés) Nagyon bosszant hogy a frissítés elött a felsorolt újdonságok között elfelejtik megemlíteni ezt komoly tíltást. Ha ezt tudom tuti nem frissítek! 

2 VÁLASZ
SomaE Moderator
Moderator

Hello,

Ez hasonlóan volt a Nougat - Oreo frissitésnél is. Ez alapvetően a Google "hibája", andorid (és nem launcher) szinten van tiltva a funkció az EU-s személyiségi jogok miatt. 
Jó eséllyel egyébként a fejlesztők megint megtudják majd kerülni ezeket a korlátozásokat (lásd az előző frissitési hullám).

Üdv,
Soma

First Poster

Mielött indítottam volna a topikot előtte megkérdeztem a szoftver gyártókat: az előzö esetben (Oreo) egy kiskaput kihasználva tudták megoldani a hangrögzítést, viszont ezt a kiskaput a Pie esetében a Google megszüntette, így már csak két opció maradt. Az egyik hogy Root-olom a telót (ezt a szoftvergyártó javasolta) vagy megvárom míg a Samsung mint a készülék gyártója valamelyik frissítésbe beteszi a hívás rögzitést. Állítólag a béta verzióban benne van, de természetesen Magyarországon nem elérhető.

Legelismertebb szerzők