Támogatás

Open search

Android 9 hibák

Explorer

 

Az android p frissítés óta  nem lehet óra stílust választani,(vagyis csak rövid időre) mert a téma kép felül írja,azaz mindig visszavált egy idő után a képére.Illetve a mindig láthatót sem lehet bekapcsolni mert visszavált az ütemezés szerintire.20190204_145218.jpg

 

20190204_145249.jpg

 

1 VÁLASZ 1
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Próbáld meg törölni az alkalmazás adatait, ezáltal visszaállítható az applikáció a gyári alap értékekre, majd javasolt tesztelni újra a működést. A Beállítások - Alkalmazások útvonalon kiválaszthatod az Always On Displayt alkalmazást, majd a Tárhely menüponton belül az Adatok törlését szükséges megjelölni.

 

Ha ez nem oldja meg, akkor Ügyfélszolgálatunkkal egyeztethetsz időpontot Távkezelésre, így technikusunk rácsatlakozhat a telefonodra, és ellenőrizheti, hogy milyen lehetőségek vannak az általad leírt jelenség orvoslására.

 

Ez a szolgáltatás teljesen díjmentes, ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérünk, jelezd igényed a http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html elérhetőségek egyikén, és megbeszélhettek időpontot a rácsatlakozásra.

 

Üdv!
B.