Support

Open search

S10+ kan ontploffen!!

First Poster

Goedenavond, Ik heb een bug gevonden die mogelijk de s10+ kan laten ontploffen.

Het toestel wordt binnen 1 min (In normale en veilig modus) warm en binnen 4 min 50 graden.

Reageer snel aub!

13 ANTWOORDEN 13
Superuser I
Superuser I
Lijkt me sterk, maar wat is er precies gebeurd? Sowieso zijn er wat meer details nodig voordat een moderator het kan doorzetten naar een andere afdeling (Het reproduceren bijvoorbeeld).
First Poster

Niets anders dan:

Uitpakken, configuratie stappen doorlopen, camera starten en voila! 

Het linkergedeelte van het scherm wordt binnen enkele seconden warm en trekt snel naar achter (hetzelfde zijde) tot dat hij erg warm wordt richting de 50 graden. 

Getest in normale en veilig modus, met volle en half volle batterij. 

Superuser I
Superuser I

Welke stappen zijn het? 

Highlighted
First Poster
Zie mijn laatste reactie.
Superuser I
Superuser I

Ik was zo ver dat het "Configuratie stappen" waren

 

Maar welke configuratie stappen zijn het  

First Poster

Ben je een medewer bij Samsung of niet?

Superuser I
Superuser I
Nope, maar ik heb wel directe lijntjes. Ik probeer alvast informatie te verzamelen voor een bug report met een prio-verzoekje maar helaas ontbreken.

Eerlijk gezegd heb ik er een hard hoofd in dat een bepaalde combinatie van settings de telefoon boem kan laten zeggen, maar desalniettemin lijkt het mij belangrijk dat het met prio wordt opgepakt wanneer de desbetreffende settings bekend zijn.

First Poster

Zoals ik eerder zei: toestel uitgepakt,  opgestart, (nieuwe toestel) configuratie doorgelopen ( voorwaarden accepteren,  WiFi aankoppellen,  account aanmaken etc.. tot dat je bij hoofdscherm komt) 

Daarna direct camera starten en 4 min  wachten. Dan voel je het toestel zoals ik zei bloed heet van links tot het midden.

Superuser I
Superuser I

Ah, duidelijk de setup configuratie. Eerlijk gezegd lijkt het erg op een fabrikagefout of transportschade en niet op een bug (Anders zou het bij vrijwel iedereen moeten voorkomen). Probleem met het type accu in alle smartphones is dat ze nogal… Ontvlambaar zijn met een lichte beschadiging, wat natuurlijk nooit mag voorkomen. 

Je hebt twee opties in deze situatie:
1: Je kan bij de winkel langs gaan voor het herstellen van het toestel. (Juridisch gezien is de verkoper verantwoordelijk)
2: Je kan (indien) gewenst het toestel naar Samsung toesturen ter behoeven van de fabrieksgarantie.

Welke optie heeft je voorkeur? Indien het optie #2 is kan je het in dit topic melden, dan pakt een moderator het verder op.

Top Posters