Support

Open search

S10+ beltoon app wisselen

Highlighted
New Member

Als ik beltonen wil wijzigen, kon ik normaal kiezen uit geluiden van 2 verschillende apps, en kreeg ik de vraag "1- malig of altijd", ik koos dan altijd 1- malig en kreeg daardoor iedere keer deze melding te zien.

 

Nu lette ik echter 1x niet op een koos per abuis "altijd" 

 

Sindsdien kan ik de geluiden uit de andere app niet meer kiezen, die toont hij niet meer. Hoe kan ik dit ongedaan maken?

 

Iemand een idee?

1 ANTWOORD 1
Superuser II
Superuser II

Hoi @NbW,

 

Je kunt via Instellingen >> Apps rechtsboven via de drie puntjes de 'Standaard-apps' openen. Tik op 'Instellen als standaard' en ga naar de app waarbij je per ongeluk op Altijd hebt getikt. Tik vervolgens op 'Standaardinstellingen wissen'.

 

Tip voor de volgende keer: wanneer je de vraag krijgt met welke app je hem wilt openen kun je ook dubbeltikken op de app waarmee je de beltoon wilt wijzigen. Hij opent die app dan eenmalig en zo is de kans kleiner (ten minste, bij mij geldt dat) dat je per ongeluk op 'Altijd' tikt en zo weer in de instellingen moet gaan zoeken

--------------------------------
Een antwoord op je vraag gevonden? Vergeet deze dan niet als ✓Oplossing te markeren zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden.
Top Posters