Support

Open search

Galaxy Buds en omgevingsgeluid valt steeds uit

Apprentice

Hallo,

 

Sinds kort mijn Buds binnengehad en werkt prima, alleen valt de omgevingsgeluid optie steeds uit. Iemand hier ook last van?

 

 

Mvg,
Yusuf

- Sinds Galaxy S1
6 ANTWOORDEN 6
NadiaS Moderator
Moderator

Hey! Kun je iets meer toelichten wat je precies ervaart? 


---------
Signature-Note10
"Open different doors, you may find a you there that you never knew was yours. Anything can happen.“
First Poster

Hallo,

 

Ik heb het zelfde probleem. Ik heb zelf de iconX gehad en daar werkt de omgevingsgeluid vele malen beter. Degene die naast me zit moet echt schreeuwen wil ik die gene horen. In principe hoor ik ze dan gewoon normaal ipv de functie omgevingsgeluid.  Ik heb een vriend die ook de galaxy buds heeft. Bij hem gaat het wel iets beter. Ik vind ze erg fancy maar waardeloos dat het niet goed werkt. Hebben jullie een fix hiervoor?

 

De buds zitten netjes in mn oor met de kleinste rubbers en de accu zit altijd boven de 20%. Ik maak de rubbers ook altijd netjes schoon.

 

Groetjes,

 

Sefa.

NadiaS Moderator
Moderator

Er wordt een update uitgerold voor het omgevingsgeluid van de Buds 😉 Ik raad jullie aan dit in de gaten te houden op je telefoon.


---------
Signature-Note10
"Open different doors, you may find a you there that you never knew was yours. Anything can happen.“
Observer

Ik heb hetzelfde probleem, ondanks de update.

De functie omgevingsgeluid bij de instellingen springt vanzelf ietdere keer op uit, terwijl ik deze telkens op aan zet.

 

First Poster

Ja, hier ook. Laatste update geïnstalleerd maar als ik omgevingsgeluid aan zet, is het binnen 1 minuut weer uit. Gaat soms gepaard met het "koppelgeluid" in 1 van de oortjes, maar lang niet altijd. Dat koppelgeluid is ook vreemd natuurlijk want de buds zitten stevig in mijn oren. Daarnaast is het sowieso mega irritant dat steeds als je een of beide buds uit je oor haalt, het omgevingsgeluid weer uit staat. 

First Poster

ik heb door de galaxy buds allemaal wondjes in m'n oren gekregen, wat momenteel is genezen door vaak wassen etc. gelukkig heb ik een oplossing gevonden  ik had namelijk ook dat telkens mijn muziek op pauze ging of dat koppelgeluid te horen kreeg wat erg vreemd is. ik heb de airpods 2 aangeschaft en mijn galaxy buds verkocht. al mijn problemen zijn nu verholpen, wat wel ontbreekt bij de airpods 2 is de omgevingsgeluid. 

Top Posters