Támogatás

Open search

A legfontosabb változások az Android 9.0 verziójában

Community Manager

Az Android 9.0 verziójú operációs rendszer intuitív és hozzáférhető formatervezéssel frissült, így minden könnyebben elvégezhető egy kézzel.

 

Frissített design

 

Megfigyelheti, hogy a kezdőképernyőt, a telefonalkalmazást, a naptárat, az üzeneteket, az e-maileket, az értesítési sávot és még sok mást újraterveztünk a jobb felhasználói élmény érdekében. Az ikonok és menük sokkal felhasználóbarátabbak és egyszerűbb kialakításúak.

 

Android 9.0, kezdőképernyő frissített megjelenéssel
 

Always On Display 

Az alapértelmezett óra az Always On Display (AOD) opcióval most vízszintesen van elhelyezve, és színes ikonokkal van ellátva. Megmutatja az akkumulátor töltöttségi idejét, a teljes feltöltésig hátralévő időt, valamint az egyéb információkat a csatlakoztatott, például a hordozható eszközökre vonatkozóan is. Teljesen testre szabható különböző elrendezések használatával vagy képek vagy GIF-ek feltöltésével.

 

Videólejátszó

 

A videólejátszó vezérlő gombjait áthelyeztük. Most a képernyő alján helyezkednek el, így könnyebben elérhetők.

 

Android 9.0. frissített megjelenésű videólejátszó
 
 
Módosított beállítások és funkciók
 

Eszközkarbantartó

 

A „Beállítások” alatt az előző „Eszközkarbantartás” opciót az „Eszközkarbantartó” váltotta fel.

 

Android 9.0, Módosított beállítások és funkciók az Eszközkarbantartóban
 

Érintse meg az „Akkumulátor” elemet az új „Teljesítménymód” opcióhoz, amelyet az akkumulátor energiatakarékosságának optimalizálásához használhat.

 

Android 9.0, Módosított beállítások és funkciók az Eszközkarbantartóban, Teljesítmény mód
 

Tárolóterületet szabadíthat fel az új „Tárhely” terület használatával, ahol elemezheti a felhasználást, és eltávolíthatja az ismétlődő vagy felesleges fájlokat.

 

Helybeállítások

 

A hely beállításai már nem a „Kapcsolatok” menü alá tartoznak, hanem most a „Biometrikus azon. és biztonság” alatt találhatja meg.

 

Ne zavarjanak

 

Végül a „Ne zavarjanak” beállítást áthelyeztük a „Hangok és rezgés” menüből az „Értesítések” menüpontba.

 

 

Új funkciók

 

Éjszakai mód

 

Fedezze fel az „Éjszakai módot”, amely éjszaka sötét színekbe öltözteti a kijelzőt a szemfáradtság csökkentése érdekében. Napkeltekor/napnyugtakor vagy bizonyos körülmények között működik. Ez csak a Samsung alkalmazásokban működik, és a „Beállítások”, majd a „Kijelző” almenü megérintésével állítható be.

 

Android 9.0, Új funkciók, Éjszakai mód
 

A kezdőképernyő zárolása

 

Most már korlátozhatja az új ikonok mozgását, törlését és létrehozását a kezdőképernyőn. Érintse meg a „Beállítások”, a „Kijelző”, majd a „Kezdőképernyő” elemet, és csúsztassa el a kapcsolót, hogy engedélyezze a „Kezdőképernyő elrendezésének zárolása” lehetőséget.

 

Galéria albumok

 

A Galériában új „Albumokat” találhat, amelyek négy mappába oszthatók: videók, kedvencek, helyek és javaslatok. A „Javasolt” album a tartalom létrehozását vagy törlését javasolja a készülékén tárolt adatok alapján. 

 

Android 9.0, New Gallery albums
 

Új névjegyek

 

Ha az üzeneteiben nem mentett szám van, akkor gyorsan és kényelmesen elvégezheti a „Hozzáadás a névjegyekhez” vagy „Szám blokkolása” műveleteket az üzenetküldési képernyőn.

 

 

Kérjük, vegye figyelembe: Az Android 9.0 verzió csak bizonyos modelleken tölthető le, illetve régiónként eltérő lehet. Ez a szoftver alapértelmezés szerint az S10-es készülékeken található

3 VÁLASZOK 3
New Member

Sajnos az android 9.0 alatt nem működik a hívó névének kijelzése a Polar Vantage V okos órán! Ez nagyon zavaró! A polar nem tudja ezt megoldani és csak a Samsung új telefonjain van ez! Mi a megoldás?

First Poster

Hello!

 

Nekem elég zavaró az  Always On Display kijelzőn, hogy vízszintesen jeleníti meg.  Azt hittem hogy valami hiba, megpróbáltam "visszafordítani", de nem sikerült , ezekszerint ezért nem siekrült. Várható valamikor, hogy ezt visszahelyezik eredeti pozícióba?

Egyéb kérdés:

A fényképező felbontását lehet valahol állítani, mert csak a kamerájét találtam meg? (S10 e)

Bocsi az amatőr kérdésekért, csak felvetődtek bennem ezek a kérdések és igen "zavaró", hogy ezekre nem találom a választ.. 

Highlighted
Explorer

Az az igazság, hogy nagyon sok embernek elege van a Samsung önkényes változtatgatásaiból...

Mikor kipróbálunk a boltban egy telefont és azt mondjuk, hogy igen ez kell nekünk, akkor azt arra a bizonyos menürendszerre értjük. Erre jön a Samsung és a saját feje után átszabja a telefont egy teljesen másmilyenre, mint ahogy megszoktuk, ahogy megvettük. Legalább az esélyét adná meg annak, hogy vissza lehessen térni a megszokotthoz. Ne csodálkozzatok, ha az emberek átpártolnak az iOS-re, ott nem piszkálják évente a menüt. Nem mindenkinek van arra ideje, hogy ezzel szórakozzon, hogy az átrendezett funkciókat keresgélje.

 

Ráadásul sok funkció ki lett véve, pl a hangrögzítés. Tudom, hogy ez EU követelmény, de akkor is probléma.

 

Az éjszakai mód meg egész egyszerűen SZ@R. Nagy betűkkel. Ugyanis az egész rendszert lesötétíti, a böngészőt is. Pedig azt nem akarom. Jojózik a szemem tőle. ráadásul nem lehet külön sötétíteni a programokat. És ha téma van beállítva, akkor szintén nem működik az éjszakai mód. Miért kell elrontani a jót?

 

Azt is megértem, hogy abban a csapatban ahol ezt kitalálták, ott sok a homoszexuális, de most ezért nekem miért kell mindenhol rózsaszín és lilás-rózsaszín appokat meg képernyőket bemulnom?

Legelismertebb szerzők