Támogatás

Open search

Telefonkönyv használata közben beugrik a reklám

Highlighted
Apprentice

És csak akkor, nem használok új programokat, nagy ritkán ha letöltök valamit azt is csak a Play áruházból, tudom ott is előfordulnak fertőzött programok, google által ajánlott Marwelbytes sem talál semmit. Mit lehet tenni a hardver reseten kívül?

5 VÁLASZOK 5
KittyM Moderator
Moderator

Szia @Acsabi !

 

Először is javasolt,  a Marwelbytes alkalamzást eltávolítani a készülékről, mivel a készüléken található saját karbantartó a Beállítások-Eszközkarbantartó menüpontokat követve. (ha még bármilyen vírusírtó vagy tiszító alkalmazásod van, akkor azt is javasolt törölni)

 

Továbbá a keresési előzményeket mindig zárd be használat után, mert általában innen ugranak fel reklámüzenetek. 

 

Amennyiben továbbra is tapasztalnád javasolt lenne jelezned az ügyfélszolgálat részére, hogy egy technikus átnézze a készüléked, mivel a jelenség megoldható visszaállítás nélkül is. 

 

üdv. Kitty 

SomaE Moderator
Moderator

Hello,

Ha legközelebb beugrik a reklám, nyisd meg az app switchert, és az utolsó alkalmazásnak a reklámnak kell lennie.  Az applikáció kártya tetején ott lesz az ikon (bár ellemzően ikonja sincs, hogy nehezebben lehessen megtalálni - igy csak egy fehér négyzet), ezt érintsd meg hosszan. Az app info-ból már tudod törölni az alkalmazást.

Üdv,
Soma

Apprentice

Az app switcher egy letölthető alkalmazás? Találtam egy switchert, de azon nem nagyon igazodom ki.

Superuser I
Superuser I

Az app switcher esetünkben a legutóbbi alkalmazásoknak felel meg, melynek gombját a navigációs sávban találhatod meg a készülék alján.

Mivel nem tudom a problémához köthető készülék pontos típusát, ezért csak közelítő példát tudok rá alább mutatni.Screenshot_2019-07-09 SM-J530F_UM_Open_Oreo_Hun_Rev 1 0_180919 pdf.png

Screenshot_2019-07-09 SM-A60X_A750_UM_Open_Pie_Hun_Rev 1 0_190517 pdf.png

(A szoftveres navigációs sáv szerkeszthető, ezért a megjelölt funkciógomb előfordulhat a jobb oldalon is.)

 

Természetesen ha ezekből sem egyértelmű, írd le a készüléked nevét és pontos választ tudok adni. 🙂

Apprentice

Köszönöm, így már értem.