This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
Další informace naleznete zde
Close
No, tak jsem sundal i fólií , řekl bych že slabou linku vidím na pravé straně , ale nejsem si jist jestli je to odraz nebo průsvit . Takže to docela hodně degraduje fólie , možná i skla . Už to řešit nebudu , vada to nejspíš není ,takže už se tím nebudu zabývat a budu si užívat tenhle skvělý telefon .
Momentálně mám sot 7hodin 40 minut a ještě 14 % baterie 😉
Tohle nemůžu vyzkoušet. Používám jen dvě sítě. Z toho jedna je na hranici dosahu a Note 9 z ní dokáže vytáhnout nejvyšší rychlost ze všech telefonů co jsem měl, nikdy se neodpojí a připojení je stabilní. A to samé platí pro GSM a LTE. Všude jsem četl, jak je na tom Samsung špatně s citlivostí, ale ani na S7 a S8 jsem neměl problém. Ono čínská značka sice ukazuje spoustu čárek na indikátoru signálu, ale použitelnost je mimo. Navíc u Samsungu opravdu funguje automatické zapnutí wifi po příchodu třeba do práce/domů, což jak víš u Huawei nikdy nefungovalo jak má. Note 9 je opravdu telefon, který si na nic nehraje, je na něj spoleh a svou práci odvede vždy a všude a bez zaváhání. Tebou zmíněný Mate 10 Pro byla tragédie hned od uvedení, nespočet chyb ve FW, otřesná kvalita videa, mizerná u fotek, AOD k ničemu... No buďme rádi, že je to za náma
To teda , mate 10 mě neseděl od začátku , asi proto u mě nevydržel ani rok , s tou WiFi to tak bude , tam kde se Huawei přepínal , note 9 drží . On i zvukový výstup přes bluetooth nemá konkurenci , tohle jsem u hua nezažil . Používám JBL repro ale až s note 9 hudba ožila , a já koukal jak puk co jde z note 9 , líbí se mě i Dolby Atmos 👍😉
Už si zkoušel nahodit android 9 ?