Támogatás

Open search

Mikor lesz újra 360-as / gömbpanoráma funkció a fényképezőben?

First Poster

Galaxy S7-nél még letölthető volt egy plusz kamera kiegészítző app, a gömbpanoráma, amivel pl. Google térképre is lehetett Streetview fotókat készíteni. Gondolom ezt újra kell írni a Note9 kétkamerás szoftverére, de mikorra várható?

4 VÁLASZOK 4
Superuser II
Superuser II
Szia!
Szerintem erre a célre a Gear 360 (2017) kamerát használd, mivel nagyon jó minőségben csinál képeket, illetve tudsz vele 4k- és live videókat csinálni. Több lehetőséget ad, illetve nem tudni előre mikor lesz ilyen frissítés.
Highlighted
First Poster

Köszönöm, próbáltam már azt a kamerát. Viszont nem szeretném folyton cipelni, illetve most nem költenék még 70e Ft-ot egy újabb kütyüre.

Superuser II
Superuser II

Akkor viszont a PlayÁruházból le tudod tölteti a Panorama 360 Camerát(TeliportMe). Most teszteltem, a célnak megfelel amíg nem érkezik frissítés.

Navigator

Megvettem azt a kamerát, szerencsére a Telekomnál egy nagyszerű akcióban 24 ezer Forint volt. A jó minőségtől nagyon távol áll. Inkább a 10 évvel ezelőtti digitális kompakt gépeknek zajos és pixeles minőségére emlékeztet. Szerintem a 24 ezer is sok volt érte... Szóval ilyeneket ne nagyon javasolj alternatívaként...

Legelismertebb szerzők