Támogatás

Open search

Miért nincs a dual simes csúcskészülékekben dedikált mikrosd hely?

Explorer

Nem igazán értem a logikát abban miért nincs dedikált slot. Valahogy nehezemre esik elhinni hogy nincs egy kb körömnyi hely +ban sehol. Nagyon jó reklám hogy a Note9 ben 1Tb hely lehet és használom is, de hogy ez miatt még 1 készüléket kell hordanom az gáz.

3 VÁLASZOK 3
Explorer

Kedves Hiei11!

Az A szériában már megjelent a dedikált slot SD kártyához is, így két SIM kártyát plusz egy memóriakártyát is tudsz együttesen használni. 
Ezen felül képeidet korlátlan mennyiségben fel tudod tölteni a Google Fotók alkalmazáson keresztül a felhőbe, illetve évi néhány euróért cserébe Samsung fiókodba is több száz Gigabyte-nyi adat is feltölthető.Üdvözlettel:

Martin

Explorer
Köszönöm a választ de ha beértem volna az A sorozattal akkor azt veszek és ha mindenki beérné vele akkor az s meg a note széria mehetne a kukába. Masrészt egy szóval sem említettem hogy fotó tárolásról lenne szó de ha így is lenne van onedrive és online egy örökkévalóság visszakeresni bármit több ezer kép közül. De azért köszönöm a választ.
Navigator
Pedig van benne logika. Azért nincsen lehetőség 2 sim mellett sd kártya behelyezésére, hogy vegyél jópénzért nagyobb tárhellyel rendelkező készüléket. És a plusz poén az, hogy Magyarországon (kizárólag Magyarországon) a tárhelyre külön sarcot vetnek ki. Ezért kerül többe itthon egy telefon, mint például a jobban kereső németeknél.
Legelismertebb szerzők