Támogatás

Open search

Itt az új, szupererős Galaxy Note9 – Azoknak, akiknek semmi sem lehetetlen

Community Manager

Samsung Galaxy Note9

 

A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

 

„A Note széria története során mindig a vállalat legújabb, prémium technológiaimegoldásait és az iparágat meghatározó innovációit demonstrálta. Ez alól a hagyomány alól a Galaxy Note9 sem kivétel. A készülék a ma felhasználói igényeinek megfelelő teljesítményre, erőre és intelligenciára képes – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – A Note rajongók a leghűségesebb Samsung felhasználók. Tudjuk, ők mindenből a legjobbat akarják, a legtöbbet szeretnének kihozni a munkából csakúgy, mint a szórakozásból. A Note9 az egyetlen készülék, amely képes lépést tartani az ő rohanó mindennapjaikkal.”

 

Kimagasló teljesítmény egész napon át

 

Az emberek szinte mindenben az okostelefonjukra támaszkodnak a nap minden percében, a hét minden napján. A felhasználóknak egy olyan mobilra van szükségük, amely egy egész napon át kitart újratöltés nélkül, melynek használata közben nem szükséges a fotókat törölgetni, hogy egy újabbat készítsenek. Egy olyan eszközre vágynak, melynek köszönhetően többé nem topognak idegesen a repülőgép felszállása előtt arra várva, hogy végre letöltődjön a fedélzeten nézni kívánt film, és még a játék is garantáltan zökkenőmentesen fut rajta. Egy olyan telefonra van szükségük, amely nem hagyja őket cserben. A Galaxy Note9 egy ilyen készülék:

 

  • Hosszú üzemidő: A Galaxy Note9 4.000mAh-es, a Galaxy csúcskészülékek közül az eddigi legnagyobb teljesítményű akkumulátorral felszerelve érkezik, amely lehetővé teszi a reggeltől estig tartó telefonálást, üzenetváltást, játékot vagy éppen a maratoni filmnézést.

 

  • Tárolj többet, törölj kevesebbet: A Galaxy Note9 két verzióban, 128 GB-os és 512 GB-os tárhellyel érkezik, microSD kártya segítségével pedig akár 1TB-ig is bővíthető[1], így elegendő helyet biztosít a kedvenc képeknek, videóknak és applikációknak.

 

  • Erő és gyorsaság: A Galaxy Note9 egy szupererős okostelefon, csúcstechnológiás, 10nm-es processzorral, amely támogatja a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózati sebességet (akár 1.2 Gbps), így a streamelés vagy letöltés során sem lassul le. A Galaxy Note9 a Samsung által kifejlesztett, iparágvezető Water Carbon Cooling rendszerrel és beépített mesterséges intelligenciával érkezik, amely optimalizálja az eszköz erőforrásait, hogy a lehető legnagyobb és legbiztosabb teljesítményt nyújtsa.

 

Az S Pen evolúciója

 

A Note széria legjellegzetesebb kiegészítője az S Pen: a felhasználók a toll alapján azonosítják a sorozatot, a Samsung pedig ezzel a tartozékkal bővítette ki az okostelefonban rejlő lehetőségeket. Az eszköz, amely kezdetben írásra és rajzolásra volt alkalmas, ma már egyre több erőt és lehetőséget ad a kezünkbe.

 

Az alacsony energiafelhasználású Bluetooth technológiának (Bluetooth Low-Energy, BLE) köszönhetően az új S Pen egy egészen újfajta módon alkalmazható a Note széria történetében. Most egyetlen kattintással készíthetők szelfik, csoportképek, léptethetők a diák prezentáció közben, elindítható és megállítható egy videó, de számos egyéb funkció is elérhető egyetlen gombnyomásra. A fejlesztők pedig még idén, a saját applikációikba is integrálhatják majd az S Pen új, fejlett BLE megoldásait.

 

[1] 128GB belső memória a standard. Az 512GB modellek várhatóan szeptembertől érhetők el Magyarországon. Egy külön megvásárolható külső SD kártya segítségével akár 512GB tárhellyel bővíthető.

 

Samsung Galaxy Note9

 

Intelligens kamerarendszer a tökéletes képekért

 

Nehéz olyan fotókat készíteni, amilyeneket a profik, pedig egyáltalán nem kellene annak lennie. A Galaxy Note9 a Samsung iparágvezető kameratechnológiáján alapul, amellyel különösebb erőfeszítés nélkül lehet tökéletes képeket készíteni.

 

  • Jelenet optimalizálás: A Galaxy Note9 kamerája a Samsung eddigi legjobbja. Az intelligens technológia azonosítja a fénykép egyes alkotóelemeit, így a jeleneteket és a témát is, majd automatikusan az előre meghatározott 20 kategória egyikébe sorolja és eszerint optimalizálja a fotót. Az eredmény egy lenyűgöző, élethű fénykép merész színekkel és dinamikus felbontással.

 

  • Hibaérzékelés: Az első fotó szinte sohasem sikerül tökéletesen. A Galaxy Note9 azonban azonnal jelzi, ha hibát észlel az elkattintott képen, így a felhasználók rögtön készíthetnek egy új fotót anélkül, hogy elszalasztanák a pillanatot. Ha a kép elmosódott, a fénykép alanya pislogott, ha foltos a lencse vagy a megvilágítás rontja a képminőséget, azonnal megjelenik egy figyelmeztetés a képernyőn.

 

  • Prémium kamera: A fejlett intelligens funkcióknak és a piacvezető prémium hardvernek köszönhetően a Galaxy Note9 kamerája jelenleg a legjobb az okostelefonok közül. A fejlett zajcsökkentő technológiával és duál rekeszes[1] lencsékkel felszerelt kamera úgy érzékeli a fényt, mint az emberi szem, így a fényviszonyoktól függetlenül is kristálytiszta képeket készít.

 

Kiemelkedő felhasználói élmény munkához és szórakozáshoz

 

Az új Galaxy Note9 okostelefon minden eddiginél nagyobb Infinity Display kijelzőt kapott. A gyártó védjegyének számító, végtelennek ható kijelző különleges eleganciát kölcsönöz a készüléknek. A Galaxy Note9 6,4 colos Super AMOLED Infinity Display megoldása magával ragadó vizuális élményt biztosít a felhasználóknak, míg az AKG sztereó-hangszóróknak és a Dolby Atmos® technológiának köszönhetően az új készülék hangzása is maximálisan valósághű. A videók lejátszása és hallgatása magával ragadó élmény az új Galaxy Note9-en. Az új készülék a YouTube elismerését is elnyerte: a népszerű videomegosztó oldal szerint az új készülék a kategóriájában a legjobb YouTube-élményt biztosítja.

 

A Samsung DeX megoldással a Galaxy Note9 egy asztali számítógép erejét hordozza magában, így a felhasználók könnyedén szerkeszthetnek prezentációkat, fényképeket az új készüléken, sőt, akár kedvenc műsoraikat is nézhetik a megfelelő HDMI kábel segítségével[2]. Amellett, hogy egy külső monitorra csatlakoztatva a Galaxy Note9 egy virtuális asztali számítógép erejét biztosítja, az új készülék csatlakoztatott állapotban is teljesértékű okostelefonként üzemel, amely a külső monitortól függetlenül is használható. Az S Pen érintőtoll segítségével akár videonézés közben is jegyzetelhetünk, míg a Galaxy Note9 touchpadként is funkcionál abban az esetben, ha tartalmakat szeretnénk az egyik alkalmazásból a másikba áthúzni a monitoron, vagy ha egyszerre több ablakban is dolgozunk. A kiemelkedő produktivitás mostantól csupán egy karnyújtásnyira van.

 

Galaxy és ami mögötte van

 

Az új okostelefon a vezeték nélküli gyorstöltéstől, az IP68-as por- és vízállóságon át, a Samsung Health és a Samsung Pay szolgáltatásokig az összes prémium Galaxy-technológiát felsorakoztatja. A Galaxy Note9-en tárolt adatokat a Samsung biztonsági platformja, a Samsung Knox óvja, amelyet olyan biometrikus biztonsági funkciókkal láttak el, mint az ujjlenyomat-olvasó, az írisz-szkenner, valamint az arcfelismerő technológia. A Galaxy Note9 okostelefon lehetőségek tárházát nyitja meg a felhasználók előtt, hiszen a Samsung eszközeinek és szolgáltatásainak teljes ökoszisztémáját elérhetővé teszi. A Galaxy Note9-en keresztül SmartThings alkalmazás segítségével irányíthatjuk a csatlakoztatott eszközeinket, míg a Samsung intelligens asszisztensével, a Bixbyvel[3], a legtöbbet hozhatjuk ki telefonunkból. A Galaxy Note9 érkezésével, a Samsung és a Spotify hosszútávú együttműködésének köszönhetően a vásárlóik még egyszerűbben élvezhetik a kedvenc zenéiket.[4] Az együttműködés keretében a legkülönbözőbb albumok, lejátszási listák és podcastok válnak elérhetővé a Galaxy Note9, a Galaxy Watch és a Samsung Smart TV-k tulajdonosai számára.

 

[1] A duál rekesz az F1.5 módot és F2.4 módot támogatja. A duál rekesz a hátsó, széles lencsére van telepítve.
[2] A Samsung HDMI adapterei között megtalálható a HDMI Adapter (EE-HG950), a Multi Port Adapter (EE-P5000), valamint a DeX Cable (EE-I1300).
[3] A Bixby elérhetősége ország és szolgáltató függvényében változhat. A hangvezérlés az amerikai angolt, a mandarint, illetve a koreai nyelveket ismeri fel, azoknak azonban nem mindegyik akcentusát, dialektusát. A hangvezérlés egyre több Samsung és harmadik fél által fejlesztett alkalmazással működik. A hangvezérléssel működő alkalmazások listája az Apps with Voice menüpontban található a Bixby felületén.
[4] A Spotify elérhetősége és funkciói országonként és szolgáltatónként eltérhetnek. További részletek: www.spotify.com.

2 VÁLASZOK 2
First Poster

Tiszteletem! Magyarországon a 2 SIM-es verzió lesz kapható? Lesz-e benne FM rádió? Az arcfelismerés működik-e végre rosszabb fényviszonyok mellet is? Note8-at csere esetén mennyiért számítják be? Üdvözlettel!

Samsung Product Manager

Szia Teket,

A 2 SIM-es verzió elérhető kis hazánkban is
Az FM-rádió a mai online orientált világban már nem tartalma csúcsmodelljeinknek, esetleges opcióként a streamelhető netes rádió tartalmakat könnyű elérhetőségük és széles választékuk nyomán ajánlhatom

A Note9 új "intelligens azonosítás" funkciója segítségével pedig már gyenge fényviszonyok között is könnyedén feloldhatod készüléked akár egy pillantással is, az irisz szkenner és arcfelismerés egyedi ötvözésének köszönhetően.

Amennyiben most előrendeled a Note 9 készüléket 30.000 HUF vagy 60.000 HUF kedvezményben részesülsz a javasolt fogyasztói árból. (típustól függően 128GB/512GB)

Korábbi készülékednek beszámítási értékéről trade-in partnerünk oldalán található kalkulátorral szerezhetsz információt:
http://www.rendo.hu/

Remélem hamarost a Note9 klubbot erősíted te is:
Ákos