Támogatás

Open search

Bemutatkozik a Galaxy Note10 I 10+! Kérdezd a termékmenedzsert!

Community Manager

Hogy tetszik az új csúcsmobilunk? Minket érdekel a véleményed!

Ha szeretnéd másokkal is megosztani, hogy mit gondolsz az új Note10-ről, itt lehetőséged van rá.
Mi több, ha további exkluzív információkat szeretnél megtudni a készülékről, 2019. augusztus 7. és 2019. augusztus 22. között a Samsung Magyarország mobil termékmenedzserei válaszolnak az itt érkező kérdésekre.

Csatlakozz Te is a beszélgetéshez!

22 VÁLASZOK 22
First Poster

T. Samsung,

Az a kérdésem, hogy Note 10, 10+ esetén mi a helyzet a Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő telefonokkal 5G hálózatkezelés esetén? Sehol nem szerepel az 5G képesség a partnerek oldalán. 

Tudja már a kereskedelmi forgalomba kerülő Note 10, 10+ az 5G-t? S ha tudja, akkor az adott mobil szolgáltató oldali 5G bekapcsolás után képes lesz a készülék 5G hálózaton forgalmazni? Vagy mi kell hozzá pontosan?

Superuser II
Superuser II
Kedves Csaszi!

Ha jól tudom lesz külön 5G-s verziója a Note 10 szériának, az alap készülékek nem támogatják. Az 5G-s verzió emlékeim szerint majd augusztus 23-án mutatkozik be.

Üdv,
Ádám
Superuser II
Superuser II
Sziasztok!

Az én fantáziámat megmozgatta a DeX új funkciója, miszerint laptopon is lehet majd használni. Ki milyen potenciált lát ebben az új alkalmazási lehetőségben? Kinek ajánlanátok első sorban?
New Member

Tisztelt Samsung!

A Note 10+ előrendelés során kapott 30 ezer forintos kuponkód akkor is érvényes, ha mégse adom le a régi készüléket? Illetve nem fogadom el az adott ajánlatott?

Superuser II
Superuser II
Szia Petne!
Bármilyen készüleket leadhatsz amit TMX elfogad, de mindeképpen kell egy beszamítandó készülék a promócióban szóló kedvezményhez.
Ha nem fogadod el az ajánlatot azzal semmi baj nincs természetesen
Azt tudom javasolni ha nem szeretnéd a mostani készüléked beszámíttatni keress otthon bármilyen régi telefont és ha már 1000 Ft-ért is számítják be, megkapod a +30 000.- készülék kedvezményt.
KittyM Moderator
Moderator

Szia @petne ! 

 

Az alábbi linken még további információkat találsz a SAMSUNG GALAXY NOTE10 ÉS NOTE10+ ELŐRENDELŐ PROMÓCIÓ-ról : 

https://www.samsung.com/hu/article/note10-elorendelesi-promocio-keszulekbeszamitassal/

 

üdv. Kitty 

First Poster

Miért van 30.ezer és 142.ezer forintos készülékbeszámítás is egyszerre?

https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/buy/?cid=hu_owned_social_facebook_davinci_unpac...

Superuser II
Superuser II
A samsung 30000.- kedvezményt ad, a többi ami 112000.- ig lehet az a saját keszüléked beszámításából származó max összeg.
KittyM Moderator
Moderator

Kedves @Tagrav !

 

A márkaszerviz mindenképpen megpróbál hatékonyan segíteni a készülék állapotának felmérésében és az adatkezelés is az előírtaknak megfelelően történik. Amennyiben, valamilyen problémába ütköznél a pormóció érvényesítése során jelezd az ügyfélszolgálaton a hatékony segítségnyujtás érdekében, az alábbi elérhetőségek egyikén: https://www.samsung.com/hu/support/#contact

 

üdv. Kitty  

Legelismertebb szerzők