Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Po przeniesieniu na kartę sd i ponownym uruchomieniu tel. aplikacje przestają działać. Dotyczy to np. Messenger,Olx,GG,Flashcore czy AliExpress. Na Android 9 wszystko było ok
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@leonk1974, Błąd z brakiem połączenia internetowego w przeniesionych na kartę pamięci aplikacjach potwierdzam. Faktycznie po ponownym uruchomieniu aplikacja nie ma dostępu do sieci zarówno przez dane komórkowe, jak i Wi-Fi. Błąd już zgłosiłem przez Samsung Members.
@leonk1974, Przeniosłem trzy z pięciu wymienionych przez Ciebie aplikacji na kartę pamięci i po ponownym uruchomieniu telefonu nie ma problemu z ich otwieraniem. Aplikacje normalnie się odpalają. Spróbuj wykonać wipe cache partition.
Tyle razy przywracałem już tel do ustawień fabrycznych i nic to nie dało. Może karta Samsung Evo działa tylko prawidłowo na stabilnym systemie? Tak samo mając Etui Samsung Led Viev Cover nie można pobrać edytora ikon
@leonk1974, wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Warto wykonać ten zabieg. Zachęcam również do zgłoszenia tego błędu w aplikacji Samsung Members za pomocą opcji "Opinia o wersji beta".
@leonk1974, zerknij do wcześniejszej wiadomości użytkownika @kamil40013, który podał odnośnik do instrukcji.
@leonk1974, w drugiej wiadomości jest instrukcja wideo. Musisz wykonać wskazówki z tego filmu. Podaję bezpośredni odnośnik.
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
23 | |
22 | |
12 | |
8 | |
5 | |
5 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 | |