Támogatás

Open search

Samsung Community Felhasználói Feltételek

Highlighted
Community Manager

Üdvözöljük a Samsung Community-ben!

 

A SAMSUNG COMMUNITY (KÖZÖSSÉG) HASZNÁLATA ELŐTT, KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A SAMSUNG COMMUNITY AKTUÁLIS HASZNÁLATI FELTÉTELEIT (a továbbiakban „Használati Feltételek”)! A Samsung Community egy online fórum a Samsung termék használói és a Samsung szolgáltatások igénybevevői részére(a továbbiakban: „Ön” vagy „Felhasználó”), melyet  a SAMSUNG ELECTRONICS (UK) LTD. (Angliában és Walesben bejegyzett vállalkozás; cégjegyzékszám: 03086621, székhely: Samsung Housse, 1000, Hillswood Drive, Chertsey, Surrey, KT16 0PS) (a továbbiakban: „Samsung” vagy „Mi”) működtet.

 

A Samsung Community Használati Feltételei kiegészítik a Samsung Felhasználói Feltételeket, amelyet már korábban elfogadott (vagy a jelen Samsung Használati Feltételek [a továbbiakban együttesen „Feltételek”] elfogadásával egyidejűleg elfogad). A Feltételek elolvasására fontos időt szánni. Ezek a Feltételek és az abban hivatkozott egyéb dokumentumok képezik a köztünk (Ön és Samsung között), a Samsung Community használatára vonatkozó szerződést.

Ha nem kívánja alávetni magát a Használati Feltételekből eredő kötelezettségeknek, kérjük, ne használja a Samsung Közösség fórumot! A Feltételeket alkalmanként megváltoztathatjuk, ezért kérjük, hogy időnként olvassa el! A mindenkor hatályos Felhasználói Feltételek itt érhetők el.

 

 1. Általános rendelkezések

1.1 A Samsung Community felületének rendezett megjelenése érdekében fenntartjuk a megjelenő bejegyzések kezelésének jogát. A Samsung Community hatékony irányítása céljából munkavállalóknak vagy másoknak moderátori, közösségirányítói vagy adminisztrátori megbízást adhatunk. Ezek a moderátorok, közösségvezetők és adminisztrátorok a Samsung egyedüli olyan képviselői, akiket a Samsung Community irányítására felhatalmazott. Az a munkavállaló, aki nem megbízott moderátor, közösségvezető vagy adminisztrátor, nem jogosult feltüntetni magát az oldalon Samsung alkalmazottként. Az erre jogosultakat a „Munkavállaló” kifejezéssel illetve Samsung logóval különböztetjük meg. Nem vállalunk felelősséget a moderátorként, közösségvezetőként vagy adminisztrátorként nem megbízott vagy e célból alkalmazott munkavállalók bejegyzéseinek tartalmáért.

1.2. A Samsung Community felületén megjelenő bejegyzéseket a Felhasználók írják. Az ilyen tartalmakért nem vállalunk felelősséget, valamint nem áll módunkban minden bejegyzést jóváhagyni. Fenntartjuk a jogot, hogy ellenőrizzük a bejegyzéseket, reagálhatunk a bejegyzésekre vagy azokhoz hozzászólhatunk, illetve kizárólagos hatáskörünkben szerkeszthetjük vagy eltávolíthatjuk bármelyik bejegyzést a Samsung Community fórumából. Ha egy adott tartalmat nem távolítunk el, az nem minősül jóváhagyott vagy elfogadott bejegyzésnek.

1.3 Nem vállalunk felelősséget a Samsung Community-ben megosztott bejegyzések tartalmáért, nyelvi minőségéért, időszerűségéért és valóságtartalmáért, illetve a Samsung Community Felhasználói által alkotott vagy kinyilvánított véleményekért, kivéve, ha  törvény erre kötelez. Amennyiben egy Felhasználó tevékenységéből vagy kijelentéséből eredő bármilyen panasza van, azt csak a Felhasználó ellen nyújthatja be, ellenünk nem.

1.4. A Samsung Community használata során mindig ügyeljen az alábbiakra:

1.4.1. Ne fedje fel személyazonosságát; ne adja meg a teljes nevét, a címét, a telefonszámát, az e-mail címét, az iskolája, munkahelye nevét, és ne hozzon nyilvánosságra semmilyen más adatot (azon kívül, amelyet a Samsung Community Csapat kifejezetten kér Öntől), amelynek segítségével más felfedheti a személyazonosságát;

1.4.2. legyen elővigyázatos, amikor a valós életben a Samsung Community más tagjával találkozik; és

1.4.3. ne válaszoljon rosszindulatú, goromba hangvételű, oda nem illő, vagy olyan üzenetre, amely bármilyen módon kellemetlenül érinti!

1.5. Kérjük, forduljon a Community Csapathoz, ha a Samsung Community használatával kapcsolatos kérdése vagy problémája van!

 

 1. A Samsung Community szabályos használata

2.1. A Samsung Community fórumában tilos megosztani becsületsértő, fenyegető, támadó hangvételű vagy bármely tekintetben illegális tartalmat vagy olyan tartalmat, amely a Mi vagy mások jogait (ide értve a szellemi tulajdonhoz, a titoktartáshoz, és a magánélethez fűződő jogokat) bármely módon sért, vagy feszültséget kelthet.

2.2 Tilos feltölteni olyan tartalmakat, amelyben az alábbi oda nem illő tartalmak közül bármelyik megjelenik:

 1. a) Ne töltse fel Ön vagy más személyes adatait, mint például teljes nevet, címet, telefonszámot, e-mail címet;
 2. b) Tilos a Samsung Community fórumra túl sok, semmitmondó vagy olyan bejegyzést feltölteni, amely nem kapcsolódik az adott témához, vagy amely lehetővé teszi bármilyen web robot működését vagy automatikus bejegyzéseket a Samsung Community fórumára;
 3. c) Tilos a felületen megjeleníteni a moderátori tevékenységről szóló beszélgetést. Ha egy moderátori tevékenységhez kíván hozzászólni, kérjük, hogy küldjön személyes üzenetet valamelyik adminisztrátornak vagy moderátornak!
 4. d) Tilos vírust, számítógépes férget vagy trójai vírust, vagy más kártékony vagy károsító komponenst tartalmazó adatot vagy szoftvert feltölteni vagy továbbítani;
 5. e) Tilos jogszabálysértő vagy jogszabálysértésre buzdító vagy azt támogató bejegyzést feltölteni - ideértve a rágalmazó, a bírósági eljárást akadályozó és a szerzői jogokat sértő bejegyzéseket;
 6. f) Tilos feltölteni folyamatban lévő bírósági ügyekről vagy büntetőeljárásról szóló beszélgetést, vagy amely sérti a bírósági eljárás rendjét;
 7. g) Tilos olyan tanácsokat adni, amelyek bármely Samsung termék vagy eszköz jótállási szabályainak megsértéséhez, vagy bármely Samsung szolgáltatással való visszaéléshez vezethet, vagy Samsung bármely biztosítékának vagy felügyeletének megkerülését eredményezheti; és
 8. h) Tilos olyan tanácsot adni, amely testi sérülésbe, károkozásba vagy sérelembe torkollhat.

2.3. Tilos feltölteni olyan tartalmakat a Samsung Community felületére, amelynek nem Ön a szerzője, és amit a szerző kifejezetten nem engedélyezett.

2.4. Nem szabad a Samsung Community fórumon megjelenő tartalmakat lemásolni, letölteni, sokszorosítani, újra megjelentetni, átszerkeszteni, kivetíteni, bármely módon közvetíteni, kivéve, ha személyes otthoni felhasználás céljából feltétlenül szükséges.

2.5. Nem szabad a Samsung Community weboldaláról jogosulatlanul automatizált vagy egyéb eszközökkel adatokat gyűjteni, valamint nem szabad harmadik fél weboldalán vagy alkalmazásán keresztül a Samsung Community tartalmához egyéb módon jogosulatlanul hozzáférni.

2.6. Köteles betartani azokra a versenyekre, nyereményjátékokra, vagy promóciókra (a továbbiakban: „Promóció”) vonatkozó minden szabályt, amelyeken a Samsung Community belül vagy a közösségen keresztül részt vesz. Ha mi Önt másként nem tájékoztatjuk, akkor a Samsung Communty által nyújtott Promóció, a nyereményjátékok és a versenyek csak a Promócióban meghatározott országok lakói számára elérhetők.

 

 1. A Használati Feltételek megsértése és megszűntetés

3.1. Amennyiben nem tartja be a jelen Feltételeket, megszüntethetjük a tagság iránti jelentkezését, valamint küldhetünk egy e-mailt is, melyben tájékoztatjuk, hogy a jelentkezését törültük vagy módosítottuk.

3.2. Amennyiben Ön megsérti a jelen Feltételeket, vagy alapos indokkal feltételezzük, hogy azokat megsértette, vagy más módon olyan magatartást tanúsít, amelyet saját hatáskörünkben elfogadhatatlannak minősítünk, úgy jogunkban áll megfosztani Önt a Samsung Community használatának jogától.

3.3 A tagság törlése esetén a jelentkezéssel összefüggő minden személyes adata is automatikusan törlődik.

"Inspirálni a világot, megteremteni a jövőt"
Legelismertebb szerzők