Támogatás

Open search

A Samsung Community Szabályzata

Community Manager

Üdvözöljük a Samsung Community-ben!

Szeretnénk, hogy a fórum egy olyan közösséggé váljon, amelyben bárki szívesen beszélget és megosztja a tapasztalatait. Annak érdekében, hogy elérjük e célkitűzésünket, kérjük, olvassa el és tartsa be az alábbi alapszabályokat:

 

1) Tisztelje az embereket! Legyen kedves a közösség tagjaihoz, akkor is, ha valamiben nem ért velük egyet! Ez azt is jelenti, hogy csak olyan tartalmak (vagy azokhoz vezető linkek) oszthatók meg, amelyek nem tekinthetők rasszistának, pornográfnak, becsületsértőnek vagy bármely módon oda nem illőnek, illetve nem minősül bántónak vagy gyűlöletkeltőnek a közösségre és a szélesebb körű nyilvánosságra nézve. Ha észrevesz bármit, amely ezt a szabályt megszegi, kérjük, jelentse a Community Csapatnak, és ők utánajárnak.

 

2) Védje magát! Minden publikus, amit Ön a felületen megoszt, ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy ne hozzon nyilvánosságra semmilyen bizalmas információt vagy részletet, amelynek segítségével mások hozzáférhetnek a személyes adataihoz (például a jelszava, neve, bankszámlaszáma vagy a bankkártya száma).

 

3) Legyen körültekintő! Ezt a közösséget elsősorban olyan tagok alkotják, akiknek azonos az érdeklődési köre. Bár a tagok nagyon hasznos tájékoztatást adnak, az itt megosztott információk nem feltétlenül képviselik a Samsung álláspontját, és nem minden esetben ezek a leghasznosabbak az Ön helyzetében. Csak az Ön felelőssége, hogy elfogadja-e és követi-e a közösség tanácsait.

 

4) Legyen törvénytisztelő! Elhatárolódunk minden törvénysértő cselekménytől, így különösen, de nem kizárólagosan a kábítószer használattól, a hackeléstől, a szabadalombitorlástól, a szerzői jogok megsértésétől, vagy a folyamatban lévő bírósági ügyekről való társalgástól.

 

5) Tájékozódjon! Egy nagyobb közösségben előfordulhat, hogy egyes kérdések újra és újra felmerülnek, amelyekre a tagok válaszolnak. Ezt szem előtt tartva érdemes előbb az oldal felső részén található keresőmező segítségével a közösségen belül tájékozódni. A felhozott találatok gyors megoldást nyújthatnak.

 

6) Maradjon a témánál! Bizonyosodjon meg arról, hogy a bejegyzései illenek a közösség felületére! Amikor egy bizonyos témáról van szó, a hozzászólásában ne kezdjen bele új vagy más témába! Ha egy új kérdést szeretne megbeszélni, kezdjen egy új topikot! A spam-eknek, hirdetéseknek, felhívásoknak vagy lobbiknak, valamint az ezekhez vezető linkeknek nincs helye a Samsung Community-ben.

 

7) Kérdezzen egyértelműen! Fogalmazzon minél egyértelműbben, amikor feltesz egy kérdést. Tájékoztassa a többieket, hogy melyik terméket használja, milyen megoldási kísérleteket tett már meg, valamint minden lényeges információról! Íme, egy rövid sablon:

 

  1. i) A termék:
    ii) A software verziója:
    iii) A feltett kérdés:
    iv) Megoldási kísérletek:
    v) A szükséges információ a terméktől függhet.

Azzal, hogy társalog a Samsung Community tagjaival, vállalja, hogy betartja az alapszabályokat, a Samsung Community Használati Feltételeit, valamint vállalja, hogy eleget tesz a Samsung Community Csapat utasításainak, akik mindenki érdekeit szem előtt tartva irányítják a közösséget. Őket a felhasználónevük alatt olvasható „Community Csapat” címmel azonosíthatja be. Amennyiben Ön véletlenül vagy szándékosan megszegi a szabályok bármelyikét, akkor a bejegyzését átszerkesztjük, vagy törüljük. A Community Csapatnak joga van felfüggeszteni a többszörös szabályszegő felhasználók tagságát, vagy kitiltani a felhasználót a közösségből.

A szabályzatot bármikor módosíthatjuk, ezért kérjük, hogy alkalmanként térjen vissza rá és olvassa végig!

A szabályzat itt is elérhető.

"Inspirálni a világot, megteremteni a jövőt"
Legelismertebb szerzők