Support

Open search

The Future Unfolds: Met de Samsung Community naar Galaxy Unpacked!

Community Manager

Tien jaar geleden introduceerde Samsung de eerste Galaxy S-smartphone op de markt. Het toestel zat vol met de beste technologie en zette de basis voor 10 jaar lang innovaties, waarbij we continu inspelen op de wensen van onze gebruikers.

 

Om het 10-jarig jubileum van onze Galaxy S smartphone te vieren, stond er een baanbrekende innovatie op de agenda tijdens Galaxy Unpacked. Oftewel, het jaarlijkse launch event van Samsung waarbij onze nieuwste mobiele producten worden bekend gemaakt. Dit unieke moment wilden we niet missen en zijn we met onze superusers @KevinW en @Rohit  het vliegtuig ingestapt naar Londen voor Samsung Unpacked 2019!

 

LondonUnpacked_1.pngVan links naar rechts: RobertS (Community Manager), KevinW (Superuser) en Rohit (Superuser)

Het Galaxy Unpacked event 2019
Samsung viert 10 jaar leiderschap op het gebied van mobiele Galaxy innovatie met het Galaxy Unpacked event op 20 februari 2019. Dit event in San Francisco was wereldwijd via een livestream te volgen en zo kon iedereen meegenieten van de onthulling van de nieuwste toevoegingen aan de Galaxy familie. Daarnaast werden er rondom Galaxy Unpacked wereldwijd Samsung events georganiseerd, zoals het event in Londen waar wij bij waren. Niet alleen de nieuwe producten zijn bekend gemaakt, ook is er een spannende toekomst voor de smartphone onthuld. Het aftellen is begonnen! Wat werd er geïntroduceerd?

 

GalaxyFold.png

 

Een spannende toekomst voor de smartphone: Samsung Galaxy Fold
De toekomst is vandaag, want er is een hele nieuwe generatie smartphones opgestaan: de Samsung Galaxy Fold. Deze eerste opvouwbare smartphone zorgt voor een hele nieuwe telefoonbeleving. President en CEO van IT & Mobile Communcations Divisie bij Samsung Electronics DJ Koh: “Vandaag schrijft Samsung het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van mobiele innovatie. Dit doen we door te veranderen wat er voor een smartphone mogelijk was.” Een voorbeeld hiervan is het innovatieve Infinity Flex display, een flexibel scherm van 7,3-inch. Maar liefst zes camera’s en drie apps tegelijk kunnen gebruiken... Zo geeft de Galaxy Fold je een krachtige nieuwe manier om te multitasken, video’s te bekijken, te gamen en zo veel meer. De Samsung Galaxy Fold is in Europa verkrijgbaar vanaf 3 mei 2019.

 

LondonUnpacked_2.png

 

Welkom in de familie: S10+, S10 en S10e
De Galaxy S10 smartphone serie is een nieuw hoogtepunt na tien jaar S series innovaties. En onze grote trots zijn de next generation camera’s op de S10+ (vijf stuks), S10 (vier stuks) en het lichtgewicht model de S10e (drie stuks). Met deze camera’s kun je als een professional fotograferen, zonder er een te zijn. De nieuwe 16MP ultra-wide en 12MP Telephoto cameralenzen zorgen ervoor dat je ieder detail moeiteloos kunt vastleggen. Het Infinity-O Display zorgt voor een perfecte kijkbeleving en jouw persoonlijke data is extra veilig met de Ultrasonic Fingerprint Sensor. Lees meer over onze nieuwste Galaxy Smartphone in dit artikel

 

GalaxyWearables2018.png

 

Drie nieuwe wearables 
De Galaxy Wearables lijn wordt uitgebreid met de Galaxy Watch Active, Galaxy Fit en Galaxy Buds: stijlvolle devices die een gezond en gebalanceerd leven gemakkelijker maken. Zoek je naar meer balans in je leven? Of juist wat extra motivatie? Met de smartwatch, de Galaxy Fit activity tracker voor je fitness doelen en de draadloze nieuwe generatie oordoppen kan het allemaal! Zo worden je wellness- en fitnessdoelen niet alleen haalbaar, maar ook een stuk leuker.

 

Steeds vaker maken onze consumenten hun gezondheid en welbevinden een prioriteit in hun leven. Ze zoeken naar wearables die ze daarbij ondersteunen om een dagelijkse actieve en gebalanceerde levensstijl te behouden. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke doelen en we zijn blij om deze nieuwe lijn te introduceren die naadloos in ieders leven past en elk persoonlijk doel ondersteunt.”  Zo stelt President en CEO van IT & Mobile Communcations Divisie bij Samsung Electronics DJ Koh.   

 

LondonUnpacked_3.png

 

Londen Treasure Hunt
Uiteraard mocht een bezoek aan de trekpleisters van Londen ook niet ontbreken. Onze superusers werden daarbij flink op de proef gesteld met een foto contest, waar de vele bezienswaardigheden van Londen door het oog van de cameralens moesten worden gespot. The Shard, London Eye, Piccadilly Circus, maar ook de welbekende rode dubbeldekker en Londense telefooncel werden door onze creatieve superusers vastgelegd. Voor een overzicht van alle inzendingen kunnen jullie op deze pagina terecht.     

 

We hopen dat je net zo blij wordt van alle nieuwe Galaxy innovaties als wij. Naar welk nieuw Samsung product kijk jij het meeste uit? We zijn benieuwd!

1 Opmerking
Superuser I
Superuser I

Jullie hebben je zo te zien prima vermaakt Ik heb zelf ook met de S10 /S10e/S10+ mogen spelen (Via m'n vrienden bij KPN) en ik kan bevestigen dat het echt een toppertjes zijn. 

 

De fold is een mooi stukje innovatie en echt, respect voor wat het team voor elkaar gekregen heeft. Alleen vindt ik het scherm aan de voorkant iets minder (Wat te klein), ik ben verwend  

 

De nieuwe wearables, tja ik heb sinds kort een Galaxy Watch en ben er hardstikke tevreden mee, die oordopjes wil ik ook nog wel eens een keer proberen