Support

Open search

Stoptober? Niet voor gamers! GameForce en Dreamhack staan klaar

Community Manager

Kun je niet genoeg krijgen van gamen? Vragen mensen in je omgeving al wanneer je gaat minderen met Fortnite of Asphalt 9? Vanaf nu hoef je je daar niks meer van aan te trekken. Met twee grote gaming-events voor de deur in Nederland en België is er een thuishaven voor gamers waar je je onder metgezellen begeeft. En goed nieuws: wij zijn er ook! Met de nieuwste games, schermen, TV’s, vetste technologie en vele extra’s.

 

Redefine the game bij GameForce

Op 5 en 6 oktober kunnen gamers in België hun hart ophalen: de grootste Belgische gamebeurs GameForce vindt weer plaats in Mechelen. Met alle activiteiten die er georganiseerd worden doet de term ‘gamebeurs’ GameForce eigenlijk tekort. De grote variatie in AAA-games, de verschillende competities, bekende Youtubers, cosplay, rijke aankleding en alles rondom gaming zorgen ervoor dat dit een weekend is om in je agenda te schrijven. Dankzij Samsung Members geniet je zelfs van een serieuze korting op GameForce! Download onze applicatie en profiteer van onze actie: 2 tickets + 1 gratis! Wij zien je daar.

 

20813_keyvisual_gameforce3_1440x800new.jpg

 

LAN Ahoy! Een primeur in Rotterdam

Het legendarische Dreamhack komt van 18 t/m 20 oktober eindelijk naar Nederland. Voor het eerst is dit grootste digitale festival in de Benelux! Wat begon als een kleine LAN party in Zweden is nu uitgegroeid tot een gaming lifestyle festival met dit jaar grote events in maar liefst acht landen. Gamers kunnen tijdens dit weekend in Ahoy hun hart ophalen. Er is een non-stop LAN Party, je ontmoet bekende streamers, bent getuige van grote eSport toernooien van bijvoorbeeld CS:GO en Dota 2, kijk je ogen uit bij het Cosplay Championships, geniet van de vele expo’s en het is de plek waar je de nieuwste games kunt proberen. Het belooft een spectaculair weekend te worden. Wij zijn uiteraard ook van de partij.

 

Dreamhack.jpg

 

Samsung x Gaming

Naast het maken van innovatieve gaming producten blijft Samsung nauw betrokken bij de gaming community. Wist je dat we een eigen eSports team hebben? Samsung Morning Stars is gevestigd in Italië en heeft teams voor de games League of Legends, Hearthstone, Overwatch en Apex Legends. Zij doen mee aan verschillende competities op professioneel niveau. Daarnaast showen we je graag onze nieuwste gaming gear op diverse gamebeursen. Op Dreamhack en GameForce ervaar je dan ook onze nieuwste producten en de nieuwste games.

 

Mobile gaming in perfectie

De Samsung Galaxy Note10 is gemaakt om te gamen. Beleef de specs zelf tijdens Dreamhack of GameForce. Speel Asphalt 9 op de Note10, Fortnite op de Note10+ en laat je overdonderen door het gemak en souplesse van deze smartphones. De TabS6 is ook aanwezig om daarop Candycrush te beleven. Natuurlijk hebben we ook nog wat speciaals voor je in petto, kom dus zeker even langs onze booth!

 

20813_gamingmonitors_1440x750_1.jpg

 

Een frisse blik met onze QLED-lijn

Met onze nieuwste QLED-televisies ervaar je vanaf nu games alsof je er midden in zit! Je beleeft het van 4k tot 8k en van 55 inch tot 82 inch. Games komen tot leven met de perfecte weergave, verbluffende diepte en detail. Waar je ook zit: met de QLED-lijn heb je een schitterende kijkervaring. Daarnaast zie je in onze booth ook de nieuwste gaming monitors. Ervaar een overweldigende game-experience door bijvoorbeeld het 32:9 Super Ultra-Wide Screen van de QLED Gaming Monitor 49 inch LC49RG90SSUXEN. De curved monitor laat je helemaal opgaan in de game en geeft de kleuren puurder, helderder en levensechter weer dan ooit. Nog meer uit je hardware halen? Met een Portable SSD X5 kun je content met een hoge resolutie razendsnel renderen of compileren.

 

Dus, op welk event zien we je? En welk product kan jij niet wachten om zelf te proberen? Laat het ons hieronder weten.

1 Opmerking
Superuser I
Superuser I

Dreamhack in Nederland? Wie had dat gedacht  

 

Zelf ben ik te verslaafd aan mijn QLED TV (De hele dag was voorbij door te gamen voordat ik het doorhad... Oeps!) Te veel verslavende spelletjes op m'n Nintendo Switch