Support

Open search

Samsung Members: Wat is het en wat kun je met de app?

BruceH Moderator
Moderator

hero.jpg

Ontdek alle mogelijkheden met Samsung Members

 • Hier vind je alles wat je nodig hebt, en zelfs dingen waarvan je nog niet eens wist dat je ze nodig had;
 • Alle tips & tricks om je telefoon optimaal te benutten;
 • Eenvoudige toegang tot analyses van je telefoon;
 • Toegang tot exclusieve evenementen en promoties;
 • Stel je vragen rechtstreeks aan experts en krijg één-op-één customer support via Messenger;
 • Registreer al jouw Samsung-producten! 

 

 

Get Started

 

Mocht de Samsung Members-app nog niet op jouw toestel staan, dan kun je hem hier downloaden.

 

Voordelen

 

Voor leuke extraatjes moet je bij Samsung Members zijn. Haal er je voordeel uit met exclusieve invites voor evenementen, kortingen op diensten, wedstrijden en tombola’s. Zo kun je bijvoorbeeld een maand lang genieten van 'Mind Gym'. Exclusief beschikbaar voor Samsung Members. Dit geeft je de ultieme work-out om eens niet de lichamelijke, maar de mentale conditie te verbeteren!

 


hand.PNG

Nieuws en tips

 

Krijg toegang tot een hele reeks interessante artikelen. 
Onze artikelen vertellen je hoe jouw Samsung-producten je kunnen helpen meer te bereiken, of je nu geïnteresseerd bent in fotografie, muziek, reizen of iets heel anders. Ga op ontdekkingstocht en laat je inspireren!

 

Er worden tips gegeven om je Galaxy in topconditie te houden. 

 

 

Houd je Galaxy in topvorm 

 

hand2.PNG

Om bijvoorbeeld na te gaan of je batterij een defect heeft, controleer je met Samsung Members of de batterij naar behoren werkt. De app bevat een snelle diagnostische test op je telefoon om te controleren of alles normaal werkt.

 

 1. Open ‘Samsung Members’, deze staat vanaf Android 7.0 Nougat standaard op je telefoon geïnstalleerd. Ook kun je de app downloaden uit de Play Store of Galaxy Apps.
 2. Kies in het menu voor ‘Diagnoses’.
 3. Kies vervolgens 'Hardware testen'.
 4. Tik vervolgens op ‘Batterij’ om deze te testen.
 5. De test komt direct met resultaten. Controleer de uitslagen, deze moeten 'Goed' zijn.

Naast de batterij kun je nog een tal andere tests uitvoeren. Om daar achter te komen, raad ik je aan Samsung Members te downloaden.

 

 

OndersteuningScreenshot_20180418-155514_Samsung Members.jpg

 

Hier vind je alle ondersteuning die wij bieden. Zo staan hier de veelgestelde vragen, instructies voor alle belangrijke functies van jouw toestel én hoe je ons telefonisch of via Messenger kunt bereiken; indien je toch nog vragen voor ons hebt. 

 

De laatste drie opties zijn: 'Ondersteuning op afstand', 'Servicelocatie' en 'Ophaalservice'. Ondersteuning op afstand kunnen wij op afspraak bieden. Hiermee kunnen wij meekijken op jouw toestel en indien mogelijk het issue oplossen. 

 

Servicelocaties laat al onze locaties zien, zo kun je zelf langsgaan en direct en persoonlijk de service krijgen zoals je die van ons verwacht.

 

Stel: je hebt schade of een probleem dat niet zomaar op te lossen valt, dan kun je gebruik maken van de optie ophaalservice. Wij komen jouw toestel aan de deur ophalen, brengen het bij ons reparatiepunt en bezorgen het toestel weer aan de deur terug  

 

7 Opmerkingen
Superuser I
Superuser I
Samsung members echt een pareltje dat en toe gebruik om mijn telefoon te testen als ik denk dat er iets aan de hand is. Wist je dat je via de app ook makkelijk op de Samsung Community kan komen? Geweldig voor luie mensen zoals ik die niet willen inloggen
First Poster

Jullie schrijven me aan met deze fijne verbetering voor mijn super galaxy A5 2016 .met een android 7.0 , die nodig is voor deze app. En is niet voor dit toestel geschikt.? Hallo?  Sta ik in de kou als samsung fan. ?  

BruceH Moderator
Moderator

Hi @morrispelgrim,

 

Op welke Android-versie draait jouw A5 momenteel?

First Poster

Goede dag,

Ik heb een vraag. Hoe zou ik anders dan mail in contact kunnen komen met het samsung members team? Ik heb namelijk kaarten voor WOO HAH! gewonnen maar ontvang al 2 dagen geen reactie op mijn mails. Aangezien ik heel graag wil gaan en vandaag de laatste dag is om de ontvangen code te verzilveren begin ik erg nerveus te worden. Zou ik op een andere manier nog contact kunnen leggen?

BruceH Moderator
Moderator

Hi @JRoelofs

 

Naar welk mailadres heb je precies gemaild?

 

Kun je mij een aantal screenshots sturen via een privébericht? Van de mail en de Members app, dan ga ik er voor je achteraan.

First Poster

Hi bruce,

 

Ik heb inmiddels toch contact gekregen met het members team, alles is naar wens opgelost.

 

Hartelijk dank

BruceH Moderator
Moderator

Ah, gelukkig!

 

Veel plezier op WOO HAH!