Support

Open search

Ontdek de Power of 10 met de nieuwste update op de Galaxy S10

NadiaS Moderator
Moderator

De Galaxy Note10 en Note10+ zitten boordevol krachtige tools die de gebruikers meer creativiteit en productiviteit dan ooit tevoren bieden. Met een update die vanaf 24 september in Europa1 wordt uitgebracht, introduceert Samsung heel wat van deze grensverleggende innovaties – waaronder functies zoals AR Doodle, een ingebouwde video-editor en geïntegreerde Link to Windows – op de Galaxy S10e, S10, S10+.2

Powerof10_3.png

Zodra Galaxy S10-gebruikers de update downloaden, zullen ze merken dat de professionele camera van hun smartphone nog krachtiger is geworden. De update breidt de Night Mode van de camera uit met ondersteuning voor de camera aan de voorzijde, waardoor gebruikers voortaan ook in het donker levendige selfies kunnen maken. Er is ook een verbeterde Super steady video-stabilisatie en ondersteuning voor dynamische Galaxy Note10-functies zoals AR Doodle en Live focus video-opname. Met de eerste functie kunnen gebruikers hun video’s opleuken met tekeningen en berichten, terwijl de tweede functie hen in staat stelt bokeh-effecten toe te passen (inclusief onscherpte, grote cirkel, kleurpunt en glitch) op video’s die zijn opgenomen met de camera aan de voor- en achterzijde.

Powerof10_1.png

Heb je een memorabele video opgenomen met je Galaxy S10, dan biedt de nieuwe Gallery-app een toegankelijke video-editor met alle tools die je nodig hebt om er een video van te maken die het delen waard is. Met deze veelzijdige functie bewerk je moeiteloos video’s als een echte professional. De functie omvat eenvoudige tools voor het bijsnijden en samenvoegen van clips, het aanpassen van de afspeelsnelheid en veel meer. Je kunt de functie zelfs gebruiken om ondertitels en achtergrondmuziek toe te voegen aan clips om de inhoud nog unieker te maken.

 

De update bevat verder ondersteuning voor Samsung DeX voor PC. Heb je de app eenmaal gedownload van SamsungDeX.com, dan kun je Samsung DeX op je pc of Mac openen door je Galaxy S10 gewoon via een USB-kabel aan te sluiten op je computer. Verder is een link voor Windows-ondersteuning toegevoegd: het stelt de Galaxy S10-gebruiker in staat om zijn telefoon draadloos aan te sluiten op zijn Windows 10 PC en gewoon de inhoud te bekijken, berichten te verzenden en ontvangen en recente foto’s direct vanaf zijn computer te synchroniseren.

 

Dex.png

 

Apps die Galaxy S10-gebruikers gewend zijn elke dag te gebruiken, zoals de Samsung Pass en Berichten, zijn nu veelzijdiger en handiger. De set-up van de Samsung Pass is vereenvoudigd, waardoor je eenvoudiger gebruik kunt maken van de geavanceerde biometrische technologieën van het apparaat om snel en veilig in te loggen op apps en websites. In de Berichten-app zijn nieuwe pictogrammen voor het toevoegen van foto’s en video’s aan de linkerkant van het tekstvenster geplaatst om gebruikers makkelijk toegang te bieden tot de bestanden die ze willen meesturen.

 

Wat vind jij van de nieuwste S10 software update en welke feature ga jij volop gebruiken?  


1 De datum van de update kan per land en per provider verschillen.

Wereldwijd zal elke markt na de update over dezelfde functies beschikken, met uitzondering van de Verenigde Staten, waar de functies per provider kunnen verschillen.

4 Opmerkingen
Superuser I
Superuser I

Ik heb zelf geen S10 maar ik vindt het wel tof dat Samsung haar oude telefoons blijft doorontwikkelen  

Superuser II
Superuser II

Zeker toffe updates alleen als ik een foto maak met live focus heb je tegenwoordig 5 modus. Vaag, grote cirkel, draaien, zoomen en kleurpunt. Nadat je een foto gemaakt hebt met live focus en je wilt het effect aanpassen staat Grote cirkel er niet meer tussen! Alleen de 4 "oude" functies. Dat zie ik wel graag opgelost in de volgende update.

First Poster

S10 loopt regelmatig vast na de laatste update, Iemand anders ook problemen mee?

Superuser II
Superuser II