Support

Open search

Maak kans op een buitenaardse ervaring met Samsung

MartijnK Moderator
Moderator

Ze zeiden dat het onmogelijk was, maar toch deden we het. We hebben de selfie naar een hoger niveau getild. Maak kans op een buitenaardse ervaring met Samsung: Get your face in space. Maak nu jouw eigen SpaceSelfie en wie weet, reist jouw selfie binnenkort door de Galaxy.

 

SpaceSelfie_PreLaunch_16.9_GYFIS_Night_19.09.30_UK (4).jpg

 

Wat is een SpaceSelfie?

Een selfie vanuit een plek waar nooit een eerder een selfie is gemaakt: de ruimte! De SpaceSelfie wordt afgebeeld op een Galaxy S10 in het heelal. Deze missie is mogelijk gemaakt door een hete lucht ballon. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de Galaxy S10 tot zeer grote hoogte boven de stratosfeer kon komen. Het metalen frame en speciale glas van de Galaxy S10 zijn duurzaam en bestand tegen de ontberingen op deze grote hoogte.

 

SpaceSelfieInfographic_NL.jpg

 

Waarom een SpaceSelfie?

SpaceSelfie laat de wereld zien hoe groot we dromen en welke geweldige dingen er gebeuren op Samsung-schermen. De technologie achter SpaceSelfie bereikt hoogtes die niemand ooit voor mogelijk had gehouden! De afgelopen 50 jaar zijn we pionier op het gebied van technologische innovaties om levens te veranderen en mensen te helpen hun toekomst groots vorm te geven. We stoppen nooit met ontdekken en onze pioniersreis is nog lang niet klaar.

 

photo2.png

 

Jouw eigen SpaceSelfie

De SpaceSelfie plaatsen zijn gelimiteerd. Bezoek dus snel onze Mission Control om je reis te starten. Upload je beste selfie, stuur deze de ruimte in en wacht tot de foto vanuit de ruimte wordt teruggestuurd naar aarde.

 

GET YOUR FACE IN SPACE

2 Opmerkingen
Superuser I
Superuser I

Ha! Ik heb mezelf gelijk maar aangemeld  

 

#InSpace #WithGalaxy #SpaceFie

Superuser I
Superuser I

space-selfie.jpg

 

I'm in space πŸ˜πŸ‘

 

#WithGalaxy