Novinky a tipy o Samsung produktech
Je to už dlouho tomu, co jsem šel po brněnském obchodním centru v Králově Poli a nakouknul do obchodu jednoho operátora a tam byl On – Samsung Galaxy S3! Můj tehdejší úžasný telefon najednou vypadal tak obyčejně, a to i přes dva fotoaparáty a 3D displej… Netrvalo to asi 2 týdny, můj starý telefon změnil majitele a já stahoval nejnovější updaty pro S3. A tím to začalo, láskou na první pohled.
Jinak ale asi všechny změny jsou k lepšímu, ať už je to evoluce např. v software, kdy se prostředí stává čím dál použitelnější i pro nejnáročnější uživatele nebo doslova revoluce, která přišla u S6 s fotoaparátem, který rozmetal na prach veškerou tehdejší konkurenci infinity displej u S8.
No a také velice oceňuju, že některé věci se nemění. Že Samsung nepodlehl dnes modernímu odstraňování sluchátkového výstupu, že už od S4 podporuje bezdrátové nabíjení, a že nedělá zbytečné kompromisy. Vím, že když vezmu cokoliv z řady S nebo Note, dostanu to nejlepší, co se dá dnes koupit. Nezbývá, než věřit, že tomu tak zůstane i nadále. |
Zde mohou přidávat komentáře jen registrovaní uživatelé. Pokud už jste se zaregistrovali, přihlaste se. Pokud jste se ještě nezaregistrovali, zaregistrujte se a přihlaste se.