Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Community Blog

Novinky a tipy o Samsung produktech

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Samsung a já

Libb
MegaStar
Možnosti

Je to už dlouho tomu, co jsem šel po brněnském obchodním centru v Králově Poli a nakouknul do obchodu jednoho operátora a tam byl On – Samsung Galaxy S3! Můj tehdejší úžasný telefon najednou vypadal tak obyčejně, a to i přes dva fotoaparáty a 3D displej… Netrvalo to asi 2 týdny, můj starý telefon změnil majitele a já stahoval nejnovější updaty pro S3. A tím to začalo, láskou na první pohled.

Co by to bylo za romantický příběh bez nevěry, že?  Ale na ty dva měsíce s Windows dodnes nerad vzpomínám, naštěstí S4 už byla skladem a pak už to bylo jen o zvyšování čísla. S5, S6, S7, S8, Note8. A tam jsem si řekl, že stačilo . Jenže to bych nesměl od Samsung dostat pozvánku na #samsungkafe do Prahy. Co původně vypadalo jako ekonomická výhra, totiž kafe a zákusek ve Starbucks zdarma  se ukázalo jako … no prostě jsem neodolal a místo čekání na Note9 jsem koupil S9+ s 256GB úložištěm.  A byl to svělý kup, protože nic lepšího jsem v ruce neměl. Ať už vzhled, výkon či duální fotoaparát se superslowmotion, všechno je to krásně sladěné a šlape jak hodinky. Švýcarské samozřejmě.

A jak bych hodnotil svůj život se Samsungem, když se ohlédnu zpět? Nebylo to všechno jen růžové, samozřejmě. Některé změny mně přišly nepochopitelné, ale dnes jsem za ně rád, např.: nevýměnná baterie u S6 a zaoblený displej u S8. Jiné změny mě dodnes mrzí, nejvíc asi odstranění infra diody použitelné jako univerzální dálkový ovladač a změna telefonního rozhraní, kdy se místo velkého obrázku volajícího zobrazuje jen malá ikona.

Jinak ale asi všechny změny jsou k lepšímu, ať už je to evoluce např. v software, kdy se prostředí stává čím dál použitelnější i pro nejnáročnější uživatele nebo doslova revoluce, která přišla u S6 s fotoaparátem, který rozmetal na prach veškerou tehdejší konkurenci infinity displej u S8.

No a také velice oceňuju, že některé věci se nemění. Že Samsung nepodlehl dnes modernímu odstraňování sluchátkového výstupu, že už od S4 podporuje bezdrátové nabíjení, a že nedělá zbytečné kompromisy. Vím, že když vezmu cokoliv z řady S nebo Note, dostanu to nejlepší, co se dá dnes koupit. Nezbývá, než věřit, že tomu tak zůstane i nadále.

Štítky (2)
10 Poznámky