Support

Open search

Volume van R1 surround speakers lager dan de soundbar K650

Apprentice

Hoi Caroline,

 

Het is werkelijk te bespottelijk voor woorden inderdaad

 Het wordt tijd dat wij ons gaan verenigen en  de media gaan opzoeken.

Samsung heeftgenoeg tijd gehad om de problemen op te lossen.

Het ergste is dat zij het probleem onderkennen, dit systeem al lang uit de handel hebben gehaald en de klanten nog steeds met een kluitje in het riet sturen.

Explorer

Bcc zegt niets meer te kunnen betekenen als Samsung zegt dat alles naar behoren werkt. Dus we hebben het nakijken. En nu dan Samsung. Jullie onderkennen het probleem. Wat nu????

Highlighted
Black Belt 

Het spijt me oprecht dat ik nog niet met een oplossing ben gekomen, ik ben zelf ook in afwachting van de afdeling waar men dit soort tests uitvoert. Ik zal de productspecialist nogmaals aanporren dat hier prioriteit aan gegeven wordt aangezien hij met deze afdeling kan schakelen. Ik hoop dat jullie me geloven dat ik dit ook erg graag opgelost zie.


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
Explorer

Beste Joeris,

 

Ik hen dezelfde problemen als een ieder hierboven. Kan je mij vertellen in hoeverre dit te maken heeft met de firmware?! (Na een firmware update kreeg ik namelijk deze problemen pas).

Het vreemde is dat ik volgens de multiroom app de firmware versie 3117.1 op de R1's heb en 3117.3 op de soundbar k650. Op de site is de hoogste versie 3114.2 ....

Kan je ook de firmware downgraden naar deze versie, en Zoja kan dit de oplossing zijn?!  (En hoe doe ik dat dan)

Gr. Bob

Black Belt 

De nieuwste versie heb ik toch op 3117.3 staan, zie het kopje "Downloads" http://www.samsung.com/nl/support/model/HW-K650/XN/

Downgraden is helaas geen optie, maar het zou zeer zeker een firmware issue kunnen zijn. Het probleem wordt ook onderzocht, men heeft het kunnen reproduceren met eenzelfde opstelling en ik zit ze regelmatig achter de broek aan voor resultaten, die laten echter nog even op zich wachten. Maar zodra ik weet hoe dit opgelost kan worden zal ik het hier uitvoerig uit de doeken doen. 


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
Explorer

We roepen hier al weken dat er firmware of software probleem is maar er komt geen oplossing van Samsung

Explorer

En hoe is het dan mogelijk dat ik het boxje weer retour krijg via bcc met de melding dat er niets mis is met de surround opstelling.  Kunnen jullie achterhalen welke monteur dit is geweest en ik wil graag een filmpje ontvangen met bewijs van volumregeling in surround opstelling.  En waarom krijg ik geen monteur aan huis? 

Explorer

Klopt dan de firmware versie nu op 3117 op de site staat maar vorige week had ik al de versie 3114 gedownloaded. Heeft het dan ook geen zin als ik alsnog de 3114 erop zet?!

Black Belt 

@Feyenoord, als je de 3114 update nog moet uitvoeren kan je net zo goed gelijk voor 3117 gaan

 

@Caroline1969 monteurs kunnen we inschakelen bij het repareren van technische defecten, echter komen die pas aan huis bij apparaten die te groot zijn om mee te nemen/op te sturen naar een servicepunt, denk hierbij aan TV's van 37" en groter. Voor Soundbars en/of Multiroom speakers vragen we onze klanten om ze zelf langs te brengen/op te sturen. Je eerste vraag is me alleen niet helemaal duidelijk, je had je speaker laten testen via BCC, het schriftelijke resultaat heb je, de speaker zelf nog niet?


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
Explorer

Beste Joeris,

 

ik begrijp je melding dat het het verstandigst is om naar de laatste firmware-versie te gaan, maar bij mij is het probleem juist ontstaan sinds ik naar deze versie 3117 ging. Zodoende dacht ik dat als ik naar de oude 3114-versie terug zou gaan dat mijn probleem misschien opgelost zou zijn.

Top Posters