Support

Open search

HW-Q90R Disconnects!

Apprentice

Hi Break, can you provide more details please re 

Be careful when you update soundbar and especially when you update sub and rear (powercycle sync before) .

First Poster

Yes,

 

You remember when you poweroff your bar after few hours when you power on your soundbar he lost sync with sub and rear right?! so before update power off all bar , sub , rear and reset power cycle (power sub then rear then bar)

After that update (1008) via usb service and update sub and rear (according to update manual) . it took long time for me to finish sub and rear update. (approx 15 mn).

 

Apprentice

Thank you Break. I will give this a try and report back

Apprentice

Anyone in the UK tried this update? I might try it this evening. 

Apprentice

VP01 - I'm in the UK and havent tried it yet, but will give it go tomorrow and provide feedback here. If you do get to try it this evening please do report back. Given others in EU in this forum have upgraded to the US 0008 patch, I dont see how it would be any different for us.

Apprentice
I'm in the UK too and I'm gonna try it as soon as I can.
Observer

@VP01 wrote:

Anyone in the UK tried this update? I might try it this evening. 


I took the plunge and installed it this morning. The bar only restarted once (instead of twice as in the instructions). The sub and rear update took about 15 minutes. I switched it off for about 45 minutes, came back and all speakers were still connected. Fingers crossed that it's still working when I get home from work tonight!

Apprentice
Hello,



I also passed in 1008 US. I can confirm that for the moment the problem of disconnection is solved after 12h. I turned off last night after the update, turn on again this morning, and this morning, turn on again at 12H, and no problem pairing.

Thanks to Samsung US

 

Apprentice

Sorry i dont uderstand? Are you saying you have downloaded the 1008 update and it has worked ?

Apprentice
Helal - are you in the UK?
Top Liked Authors