Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Cześć @magdabandola,
tak jak napisałaś, masz służbową domenę i tylko korzystasz z aplikacji Outlook do jej obsługi w pracy.
Nie będzie to więc kwestia wyboru konta Outlook w telefonie.
Proponuję na próbę dodać dane konta w aplikacji Gmail. Da nam to odpowiedź, czy problem leży po stronie aplikacji, czy też danych konfiguracyjnych.
Witam
Czy wiesz gdzie aplikacja Samsung Email zapisuje maile które mam w telefonie? Muszę zresetować telefon do ustawień fabrycznych a nie chcę tracić wiadomości które mam na telefonie. Chciałbym zrobić kopię zapasową i później po resecie telefonu wkleić folder z mailami.
Witam
Mam pytanie - w jaki sposób mozna przenieśc wszystkie zapisane na telefone maile - ze skrzynki odbiorczej, z folderu WYSŁANE - na nowy telefon?
Używam programy EMAIL SAMSUNG - mam tam skonfigurowane od 3 lat 2 konta pocztowe - różne. Chciałbym przenieśc wszystkie zapsiane maile do nowego teleofnu - czy jest to możliwe?
Na nowym telefonie mam juz skonfigurowane konta ( takie same ak na starym telefonie) - jednak archiwalne maile, także z folderu WYSŁANE się ne ściagnłely.
To sa konta POP# ( nie IMAP) - więc chodzi mi konkretnie o spośób, jak skopiową pliki z maila i przregrac na nowy teleofn po prostu.
Z góry dziękuje za pomoc
u mnie w tym folderze sa tylko 2 maile....
A na telefonie mam ich chyba 1000
@BDPROJECT Według mnie nie ma możliwości przyniesienia z odbiorczej do wysłanych nawet z poziomu www. Sprawdziłem na WP czy Gmail brak takich możliwości.
Witam
Mi ie chodzi o przenoszenie wiadomości między folderami, tylka jak przenieśc cała pocztę ( zapiane wiadomości - w folderach ODERBRANE oraz WYSŁANE na nowy telefon - jaki fizycznie przegrac pliki z telefony na telefon - nie gmail czy wp, tylko w programie/aplikacji EMAIL SAMSUNG na telefonie SAMING GALAXY A5 ( stary telefon) na nowy - SAMSUNG A50 ( nowy telefon).
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
50 | |
43 | |
41 | |
25 | |
14 |