Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
So I have an samsung TV (samsung le22a457c1d) and I always get this error message (HD not supported). I can hear the audio and have an antenna commected to my TV. I also tried software updates but nothing happened, since there are no software updates being broadcasted. What should I do?
Yes. In fact I only want 720p channels. In Greece we have HD channels (ex. ALPHA TV HD) and SD channels (ex. ALPHA TV). I get HD not supported in both. Moreover, I tried HDMI connection and saw that I can get up to 1080i with this TV so I really don't know what the problem is
Σταύρο φίλε μου, στο ελληνικό community είσαι, μιλά ελληνικά και μην αγχώνεσαι !😊😊 Έχει η τηλεόραση ψηφιακό επίγειο δεκτή?? Μάλλον όχι, μάλλον έχεις εξωτερικό δεκτή, σωστά? Ρυθμίσεις τον να μη δίνει στην έξοδο hd αλλά πιο χαμηλά, γιατί προφανώς δίνει hd ακόμη και για τα 720p (η προσπάθεια να κάνει upscale) και γιαυτό σου βγάζει μήνυμα η τηλεόραση...
Ααα Καλησπέρα! Δεν είχα καταλάβει οτι είμουν στο ελληνικό community🤣. Τελικά δεν βρήκα το πρόβλημα, επεοδη δεν βρηκα τι ψηφιακο δέκτη εχω στην τηλεόραση. Οπότε λογικα ισως δεν εχει MPEG4. Τελικά, βρήκα έναν παλιό χαλασμένο αποκωδικοποιητή, τον άνοιξα και το έφτιαξα οπότε τώρα ολα λειτουργούν κανονικά, ευχαριστώ 🙃🙃
Να είσαι καλά φίλε μου... Λογικό ήταν να είναι θέμα αποκωδικοποιητη αφού αυτός είναι το input της εικόνας στην τηλεόραση... Προφανώς η έξοδος του ήταν μόνιμα σε hd ή μπορεί να μπορούσε και να αλλάξει... Όπως και να έχει, υπάρχουν δεκτές που λαμβάνουν σε hd και δίνουν σε χαμηλότερη ανάλυση... αφού σε βόλεψε ο παλιός, μια χαρά.