Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

s10 plus κουμπι on off βγηκε!!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-04-2021 12:29 AM)
602 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
το καλυμμα του on off button  βγηκε απο τη θεση του και τωρα δεν ξανακαθεται!.. το επαθα και με το bixby button προ 4μηνου.....μπραβο samsung τρομερή  κατασκευή...1039 euro κινητο....
11 Απαντήσεις
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Αναφέρεσαι στο ίδιο το κουμπί Power;
(δες την εικόνα)

Αυτά αφαιρούνται με σχετική ευκολία και ξανά-μπαίνουν μέσα στη συσκευή απλά πιέζοντάς τα πίσω.

Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει ποτέ να βγει κανένα κουμπί, αλλά χρησιμοποιώ συνεχώς θήκη η οποία καλύπτει όλα τα κουμπιά.

Επιπλέον πληροφορία,
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αδιαβροχοποίηση της συσκευής με τη αφαίρεση οποιουδήποτε κουμπιού, εφόσον πίσω από τα κουμπιά βρίσκονται τα μέσα προστασίας από το νερό και τη σκόνη.

Screenshot_20210427-134534_Google_50956.jpg

fotisgem
Legend
Επιλογές
Ναι αυτο λεω και γενικα δεν ξαναπατιεται μεσα , δεν κουμπωνει..
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Κατάλαβα.
Στο ebay για παράδειγμα, σίγουρα υπάρχουν τέτοια κουμπιά για παραγγελία, εάν θέλεις να πάρεις. Πιστεύω πως τα νέα κουμπιά θα κρατήσουν μέσα στη συσκευή.

Αλλιώς δεν μου έρχεται καμία άλλη σκέψη.

Μέχρι τότε θα χρειαστείς να χρησιμοποιείς κάποια θήκη, για να μη το χάσεις, εκτός κι αν βρεις κάποια άλλη λύση.
fotisgem
Legend
Επιλογές
μα αντε και τα παίρνω πως τα τοποθετώ.
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Στέλνω έναν σύνδεσμο για ένα βίντεο που δείχνει πως βγαίνουν και πως τοποθετούνται πίσω στη συσκευή.

Το κουμπί απλά το πιέζεις μέσα, σαν να το πατάς κανονικά, απλά με ελάχιστα περισσότερη δύναμη, και ύστερα κρατάει μέσα στη συσκευή και δε πέφτει.

Εαν ξανά πέφτει, τότε υπάρχει θέμα στην κορνίζα της συσκευής. Αλλά εφόσον τα κουμπιά δε κόστη κοστίζουν πάνω από 5 ευρώ στη χειρότερη περίπτωση, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Το κουμπί ειναι από μέσα/από πίσω μαλακό και έχει γύρω του λάστιχο, για αυτό μην περιμένεις κανέναν χαρακτηριστικό ήχο.

Ορίστε το βίντεο για να ξέρεις τι να περιμένεις περίπου:

https://youtu.be/Mq-RpRSlg6o
fotisgem
Legend
Επιλογές
η επίσημη σαμσουνγκ ζητησε τουλάχιστον 45 ευρω... μονο αν χρειαζεται αντικατάσταση , αλλιώς λεει μπορει να χρειαστει να αλλαξουμε και οθονη.εγινε λεεεωωω
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Την αλλαγή οθόνης την ανέφεραν επειδή μαζί με την αλλαγή οθόνης γίνεται και η αλλαγή του σκελετού αλουμινίου μαζί με τα κουμπιά, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα εκτός του κουμπιού.

45 ευρώ ζητούν για ολόκληρη την διαδικασία αλλαγής, υποθέτω. Δηλαδή αποστολή, χρέωση κομματιού, αλλαγή του κομματιού και επιστροφή στο κατάστημα από το οποίο το έστειλες ή σε εσένα.
Μόνο έτσι αιτιολογείται η τιμή.

Εγώ λέω να το προσπαθήσεις ο ίδιος να το αλλάξεις, επειδή όπως είδες και στο βίντεο, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να πάει στραβά.

Εάν αναρωτήθηκες τι είναι αυτό το μικρό μαύρο που βγάζεις ο τύπος στο βίντεο, δεν είναι κάποιο άλλο κομμάτι, είναι το κουμπί χωρίς το κάλυμμα αλουμινίου, στην δικιά του περίπτωση.

Αυτα έχω να πω. Εάν θες, και έως 10 ευρώ βρίσκεις ολόκληρο σετ σε ότι χρώμα θες, αρκεί να περιμένεις κανένα μήνα να σου έρθουν από το ebay, διότι αργούν οι παραγγελίες.

Screenshot_20210428-163931_eBay.jpg

Celphius
Voyager
Επιλογές
Καλά τι του κάνεις; Στον τοίχο το κοπανάς; Εμένα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό! Εσένα άρχισαν να φεύγουν κουμπιά δεξιά και αριστερά..
fotisgem
Legend
Επιλογές
ποιον τοίχο ;.αμα το κοπανουσα σε τοιχο κουμπια θα εφευγαν; απο την πρωτη μερα θηκη και τζαμακια και ζελατινες το εχω . παιζει να εχω δωσει καμια 200ευρω σε ολα αυτα τα χαζοπαρελκομενα...