Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

NFC

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-02-2024 07:52 AM)
372 Προβολές σελίδας
Spanou
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα παιδιά. Έχει κάποιος άλλος θέμα με το NFC? Ενώ το έχω ενεργοποιήσει και λειτουργεί κανονικά πάνω στο status bar δεν το εμφανίζει. 
Επιλογές
Εννοείς επάνω δεξιά είχε το σήμα του Nfc δίπλα από wifi Bluetooth κλπ ? Συνήθως με καθε ναι έκδοση one ui αλλάζει την εμφάνιση του status bar
Spanou
Explorer
Επιλογές
Ακριβώς αυτό ναι
Επιλογές
Τότε είναι το one ui 6 που πλέον δεν το εμφανίζει. Και σε εμένα σε galaxy S22 plus δεν το εμφανίζει παρόλο που είναι έργο. Απο την στιγμή που λειτουργεί κανονικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι αλλαγή στην εμφάνιση του status bar στο one ui 6.0 μελλοντικά με νέες αναβαθμίσεις μπορεί να ξανά υπάρξουν αλλαγές
Spanou
Explorer
Επιλογές
Να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ!
Επιλογές
Παρακαλώ πολύ !
iliasG13
Helping Hand
Επιλογές
Περίεργο αυτό. Ό,τι Samsung κι αν είχα (και με οποιαδήποτε έκδοση του One UI) ήταν το ίδιο όσον αφορά το εικονίδιο του NFC (ακόμα και στη σειρά A).
"Αληθομυθέειν χρεών, ου πολυλογέειν."
Testerakias
Voyager
Επιλογές
Κακος δεν το εμφανίζει .όντως στο ui6 άλλαξε. Στο νοτ 20 το είχε μόνιμα αν το άνοιγα.
Θεωρώ ότι το nfc είναι σημαντικότερο από το bluetooth.
Άρα καλύτερα να εξαφανισθεί το bluetooth και όχι το nfc
Η ας παίζουν όλα όπως ήταν πάντα.
Απορώ ποίοι κάθονται και δοκιμαζου τις αλλαγές και τους αρέσουν η τα βλέπουν πρακτικότερα και κανου τετοιες αλλαγές
Spanou
Explorer
Επιλογές
Αυτό ακριβώς
Επιλογές
Wifi και Bluetooth εμφανίζονται μόνο όταν είναι συνδεδεμένα και αυτό γιατί να δείχνει ότι έχει συνδεθεί με καπια συσκευή. Το Nfc από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί λειτουργεί κανονικά (πχ πληρωμή)
KikaLask
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλους! Κ σε μένα πριν το 6 το εμφάνιζε. Τώρα όμως ενώ το έχω ενεργό δεν το εμφανίζει. Οπότε σίγουρα έχει να κάνει με το λογισμικό του 6 κ τώρα πλέον 6.1