Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Boot menu.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-03-2021 02:50 PM)
580 Προβολές σελίδας
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα. Παιδιά, πως μπαίνω στο boot μενού στο s10 που έχει συνολικά 4 υλικά κουμπιά; (power, bixby key, volume up, volume down)
 Παλιά έμπαινα άνετα με συνδυασμό δύο κουμπιών και μετά από καμιά ενημέρωση, από ότι φαίνεται αφαιρέθηκε αυτή η δυνατότητα. 

Εάν δεν το αποκάλεσα σωστά boot menu, εννοώ την οθόνη με τα μικρά γράμματα (recovery mode) που πλοηγήσε με τα κουμπιά ένταση και έχω διάφορες επιλογές, όπως το clear cache participant, που θέλω να κάνω εγώ.

Εάν ξέρει κανείς πως να μπω, παρακαλώ ενημερώστε. 

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μετά το ui 3 κάνεις την ίδια διαδικασία δλδ power & volume + αρκεί να έχεις συνδεδεμένο καλώδιο σε αναμμένο υπολογιστή.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

7 Απαντήσεις
Λύση
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μετά το ui 3 κάνεις την ίδια διαδικασία δλδ power & volume + αρκεί να έχεις συνδεδεμένο καλώδιο σε αναμμένο υπολογιστή.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Συνδέω καλώδιο σε υπολογιστή για να λειτουργήσει; Οκ, σε ευχαριστώ. Δεν το ήξερα.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι προστέθηκε για λόγους ασφαλείας.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Celphius
Voyager
Επιλογές
Πατάς και κρατάς το κουμπί ενεργοποίησης + αύξηση ήχου + Bixby ενώ έχεις απενεργοποιημένο το κινητό. Μέχρι να ανοίξει το μενού recovery. Τώρα όλα τα υπόλοιπα με USB C κλπ που ακούω είναι άκυρα εντελώς. Δε βοηθάνε σε τίποτα ούτε χρειάζεται να τα κάνεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Δε ξέρω που το έχουν δει να συμβαίνει και το βλέπω τόσο συχνά γραμμένο εδώ..
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Συμβαίνει στη δικιά μου περίπτωση, για αυτό και ανέβασα αυτή την απορία, επειδή 2 χρόνια έμπαινα στο Recovery με τον τρόπο που αναφέρεις εσυ, και έπαυσε να λειτουργεί.

Εάν η συσκευή σου δεν έχει το Android 11, ενδέχεται όντως να μην απαιτεί σύνδεση με Η/Υ.
Celphius
Voyager
Επιλογές
Το S10+ έχω με Android 11 και One UI3.0. Το έχω κάνει 100 φορές, και άλλη μια φορά πριν απαντήσω στο άρθρο αυτό τώρα νωρίτερα. Έτσι για να είμαι σίγουρος πως λειτουργεί.
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Παράξενο.
Ευχαριστώ για το μοίρασμα της εμπειρίας σου.
Είναι ενδιαφέρον ότι σου λειτουργεί κανονικά.. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται ότι όλες οι συσκευές έχουν αλλάξει ενώ η δικιά σου εξακολουθεί να έχει τον πιο βολικό τρόπο.

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα να μην υπήρχε η ανάγκη της σύνδεση με υπολογιστή, αφού δεν χρειάζεται καμία ταυτοποίηση του υπολογιστή στον οποίον συνδέεται.