Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Φωτογραφία με κίνηση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 02-07-2021 11:09 PM)
2644 Προβολές σελίδας
ilianaH
Navigator
Επιλογές
Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος στη λειτουργια φωτογραφια με κινηση πως γινεται να απενεργοποιηθει ο ηχος. Πριν την αναβαθμιση (σε προηγούμη σειρα s10) επαιζε ενα βιντεακι χωρις ηχο οταν πατουσες την προβολη με κίνηση. Τωρα ειναι με ηχο.ευχαριστω 
7 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορείς να απενεργοποιησεις την εγγραφή ήχου, στην ουσία καταγραφεί ενα μικρό κλιπ. Από τότε που έφερε το "ΜΙΑ ΛΗΨΗ" έχω την αίσθηση ότι εκεί μπορεί να γίνει. Επίσης μπορείς το κλιπ που θα καταγραφείς με επιλογή φωτογραφία με κίνηση, να το κάνεις gif και να μην έχει ήχο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Και ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω, μετά το one ui 2.5 το βίντεο με κίνηση έρχεται με ήχο, αν θέλεις όπως είπα παραπάνω το κάνεις gif για να μην έχει ήχο.
ilianaH
Navigator
Επιλογές
Καθαρα θεμα χρησης ειναι!κοινως απλα μου τη σπαει οταν θελω να διαλεξω ληψη μεσα απο το βιντεο να παιζει ο ηχος.. η μια ληψη ειναι λιγο πιο "μανικι". Ευχαριατω για τις πληροφοριες
Μανια
Student
Επιλογές
καλημερα,θα μπορουσατε να μου πειτς πως ενεργοποιείται η φωτογραφια με κινηση?
ilianaH
Navigator
Επιλογές
Καλημερα! Ανοιγεις την καμερα κ πατας αυτό.. μετα απο καθε φωτο που θα τραβας θα σου βγαζει απο κάτω προβολη φωτογραφιας με κινηση κ θα μπορεις να διαλεξεις στιγμιοτυποScreenshot_20210801-094415_Camera_11816.jpg
Μανια
Student
Επιλογές
τελεια σε ευχαριστω πολυυυ
Members_fjVKJgo
First Poster
Επιλογές

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα μια βοήθεια. Κάποιες φωτογραφίες που βγάζω με κίνηση, δηλαδή κάποιον που χορεύει ή που τρέχει ή που κάνει κίνηση με κεφάλι ή χέρια, φαίνονται πολύ κουνημένες. Υπάρχει κάποια επιλογή που να βγάζει τις φωτογραφίες χωρίς να φαίνονται κουνημένες? Να φαίνονται καθαρές και σταθερές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων