Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Υπερθέρμανση κινητου

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-05-2021 06:55 PM)
1983 Προβολές σελίδας
Vasia84
Explorer
Επιλογές
Καλησπερα!!
Εχω το S20 Fe και τις τελευταιες μερες υπεθερμενετε μου βγαζει μηνυμα και μου κλεινει τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, τη συσκευη την εχω απο τον Γεναρη και σε αλλο ποστ ειχα γραψει οτι ειχα θεμα με τη φορτιση.

Τον τελευταιο καιρο δεν εχω κανει ουτε αναβαθμηση, ουτε εχω κατεβασει καποια εφαρμογη για να το επιρεαζει.

13 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα. Αν θες διάβασε λίγο κι εδώ να πάρεις μια ιδέα τι να κάνεις https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s20-series/%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%...

Πιθανότατα κάποια εφαρμογή ή τέλος πάντων κάτι στα προγράμματα έχει κολλήσει και υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής. Δοκίμασε αρχικά το safe mode και αν και μετά την επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία στο ξανά κάνει, ίσως πρέπει να πας στο σέρβις να το κοιτάξουν πιο επισταμένα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Vasia84
Explorer
Επιλογές
Μηπως μπορεις να μου πεις πως θα το κανω αυτο γιατι τοοση ωρα ψαχνω και δεν....😬
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

βεβαίως και μπορώ. Όταν πατήσεις το κουμπί power για να κλείσεις το κινητό, βγαίνει ένα μενού με το εικονίδιο κλεισίματος (power off). Αν το κρατήσεις πατημένο, θα γράψει στην οθόνη ασφαλής λειτουργία. Πατάς το εικονίδιο της ασφαλούς λειτουργίας και κλείνει το κινητό. Την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις, θα ανάψει σε ασφαλή λειτουργία, δηλαδή θα φορτώσει μόνο το λειτουργικό πρόγραμμα της συσκευής, χωρίς καμιά εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί επιπλέον. Να έχεις υπ' όψιν βέβαια πως ξεκινάει σε λειτουργία πτήσης, που σημαίνει πως τίποτα από τα wifi & bluetooth δεν θα είναι ανοιχτό, θα πρέπει να τα ενεργοποιήσεις εσύ χειροκίνητα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Vasia84
Explorer
Επιλογές
Δηλαδη δε μπορω να εχω πληρη χρηση του κινητου?
Παρα πολυ δυσκολο αυτο μιας και η δουλεια ειναι εξαρτημενη απο το κινητο μου.....😔
Snkls
Explorer
Επιλογές
Θα το κάνεις για λίγη ώρα ωστε να διαπιστώσεις εάν σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα.
Vasia84
Explorer
Επιλογές
Ωραια!! Ευχαριστω
Panagiota 79
Apprentice
Επιλογές

Έχω το ίδιο κινητό και έχει το ίδιο θέμα, το έστειλα δύο φορές στο σέρβις και δεν βρίσκουν κανένα πρόβλημα, όμως το κινητό έχει θέμα, και είναι λογικό στο σέρβις να μην το βρίσκουν γιατί το κινητό παρουσιάζει θέμα σε πραγματική χρήση με φορτωμένη μνήμη και εφαρμογές και όχι στο σέρβις όταν η συσκευή είναι άδεια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από ότι μου είπαν από την σαμσουνγκ και το κινητό εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα

Panagiota 79
Apprentice
Επιλογές

Το θέμα δεν λύνετε ότι κι αν έχω δοκιμάσει με την υπερθέρμανση, και είναι κρίμα ένα τόσο ακριβό κινητό να μην μπορεί να είναι σωστό εργαλείο για την δουλειά μας

Vasia84
Explorer
Επιλογές
Καλησπερα Παναγιωτα, το εστειλα στο σέρβις και μου εκαναν ξανα εγκατασταση λογισμικού. Δεν εχει διορθωθει 100% αλλα ειναι αρκετα καλυτερο