Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προστασία οθόνης S21 plus

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-08-2022 02:12 PM)
270 Προβολές σελίδας
Epg7
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα, μετά από 6 μήνες έβγαλα την εργοστασιακή προστασία οθόνης και από τότε ότι και να δοκίμασα δεν πιάνει καθολου το δαχτυλίδι αποτύπωμα ούτε με αφήνει να περάσω νέο. Έχω βάλει tempered glass, κεραμική προστασία και ένα hydrogen film από τα οικονομικά. Εχει κανείς κάποια προταση για προστασία οθόνης ώστε να πιάνει ξανα το αποτύπωμα?
9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω στο s22u έχω βάλει μεμβράνη της spigen που τελικά δε μου άρεσε και τώρα έχω τη γνήσια της Samy η οποία ως τώρα πετάει...
Συνήθως μετά την εφαρμογή tempered glass πρέπει να ξαναπεράσεις τα δακτυλικά αποτυπώματα από την αρχή με το νέο τζαμακι επάνω...
Στις μεμβράνες δεν είχα τέτοιο θέμα.
Τώρα, με τα τζαμακια τα περισσότερα δεν κάνουν για ρο δακτυλικά, ισως κάποια ακριβά με ρητινη...
Αλλά οι μεμβράνες οι περισσότερες δουλεύουν σωστά.
Epg7
Apprentice
Επιλογές
Κάποια πρόταση για μαρκα μεμβράνης?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Samsung, η καλύτερη ως τώρα...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά μόλις πρόσεξα ότι έγραφες s21plus και όχι s22plus...
Λοιπόν για το s21u που είχα πέρσι, είχα πάρει μια πολύ καλή αλλά την είχα φέρει από εξωτερικό, στο amazon πιθανό να τη βρεις.
Είχα ανεβάσει σχετικό ποστ πέρσι τέτοια εποχή νομίζω..
Epg7
Apprentice
Επιλογές
Την βρίσκετε σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα αυτή την στιγμή για να καταλάβω αν λεμε την ίδια? Δεν μου βγάζει κάτι στις αναζητήσεις στο google κ στο σκρουτζ ένα μόνο έχει για την πίσω όψη αυθεντική. Άλλες προτάσεις επίσης δεκτές.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
https://www.amazon.com/EGV-Samsung-Galaxy-S21-Plus/dp/B08PZ5JZVH?th=1&psc=1

Αυτή είχα βάλει (στην έκδοση για ultra)...
Στο link είναι για το plus...
Πολύ ικανοποιημένος...
Epg7
Apprentice
Επιλογές
Εγινε ευχαριστώ!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Επειδή στα s21 η μεμβράνη ήταν προεγκατεστημενη δεν κυκλοφορούσε σαν αξεσουάρ της samsung έξτρα.
Τώρα στο παρακάτω link λέει ότι αυτή είναι γνήσια που υπήρχε επάνω, αν είναι όντως τότε ήταν πολύ καλή...
https://www.skroutz.gr/s/30015726/Samsung-Screen-Protector-Galaxy-S21-5G.html
Epg7
Apprentice
Επιλογές
Αυτήν βρηκα κ εγω αλλα υπάρχει το θέμα με την διαθεσιμότητα που έγραψα πάνω.