Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πρασινη γραμμη στην οθονη

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 12-02-2023 11:01 PM)
1947 Προβολές σελίδας
mpelenios
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας. Το s20+ μου έχει βγάλει μια πράσινη γραμμή στην οθόνη στο κέντρο, η οποία διαπερνάει όλη την οθόνη κατά μήκος. Έχει συμβεί σε άλλον; Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται χωρίς αντικατάσταση οθόνης;

8 Απαντήσεις
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Βρωμάει συνεργείο για service η δουλειά αδερφέ... Να'ναι σκάλωμα που να λύνεται με επανεκκίνηση πχ δε νομίζω
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Αλλαγή οθόνης μόνο. Κάπου την πιέσες εκεί με αιχμηρό αντικείμενο και έκαψε ολα τα οριζόντια pixels. Κλασική περίπτωση καταστροφής οθόνης εισαι τυχερός που παίζει ακόμη και δεν έσβησε όλη. Κανε ενα αντίγραφο ασφαλείας καλού κακού στο επόμενο πέσιμο στρεβλώση κτλ έρχεται..
mpelenios
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστω
Stefanos91
Journeyman
Επιλογές
Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα και δεν ξέρω πως να το φτιάξω.
Members_4qtdTtI
First Poster
Επιλογές

Σήμερα συνέβει το ίδιο και σε μένα , χωρίς να υπάρχει καμιά πίεση με αιχμηρό αντικείμενο ή ότιδήποτε άλλο. Το άφησα στο πάνω στο γραφέιο και μετά όταν το άνοιξα εμφάνισε την πράσινη γραμμή. Αν κάποιος έχει κάποια εμπερία στο συγκεκριμένο πρόβλημα ας απαντήσει

Narhi
Apprentice
Επιλογές
Το ιδιο έπαθα και εγω και δεν φτιάχνετε θέλει αντικατάσταση. Και δν φτάνει που δεν φταίω εγώ για την γραμμή είναι θέμα κατασκευαστή με λένε να πληρώσω και 230€.
Peter_Sid
First Poster
Επιλογές

Και εμένα μου εμφανίστηκε προ εβδομάδας μία πράσινη γραμμή στα αριστερά της οθόνης χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πτώση, κακομεταχείριση ή οτιδήποτε από πλευράς μου. Ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα σε κινητά Samsung της σειράς S και το κόστος επιδιόρθωσης ανέρχεται στα 230€. Σε άλλες χώρες όπως Ινδία υπήρχε δωρεάν επιδιόρθωση του προβλήματος ακόμη και για κινητά εκτός εγγύησης, αλλά στην Ελλάδα προφανώς η έννοια του ''δωρεάν'' δεν υπάρχει ακόμη και αν η υπαιτιότητα δεν είναι καν του ίδιου του χρήστη...

Ulver77
Journeyman
Επιλογές
Σε εμένα έγινε τώρα σε Note 20 ultra, χωρίς καμία πτώση η θέμα στην οθόνη.....