Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Νέα μπαταρία σε Galaxy S9 Plus

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-01-2022 06:28 PM)
710 Προβολές σελίδας
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα στην ομάδα
Είμαι κάτοχος ενός Samsung S9 Plus το οποίο το έχω σχεδόν 4 χρόνια
Και ναι έφτασε η ώρα για αντικατάσταση μπαταρίας καθώς το κινητό δεν φόρτιζε
Μετά την αλλαγή της μπαταρίας προχώρησα στο format της συσκευής και ενώ το τηλέφωνο πλέον φορτίζει κανονικά και η διάρκειά του είναι πάρα πολύ καλή παρατήρησα κάτι μέσα Στο λογισμικό 
Στην εφαρμογή Samsung members στο Πεδίο που γίνονται τα διαγνωστικά τεστ στο εικονίδιο της μπαταρίας που εμφανίζει την παρακάτω εικόνα

image

Υπόψιν σας ότι η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν έγινε σε κάποιο από τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service της Samsung αλλά από εξειδικευμένο τεχνικό κινητών τηλεφώνων παραγγέλνοντας τα ανταλλακτικά δηλαδή μπαταρία και θύρα USB από το εξουσιοδοτημένο Service της Samsung.

Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ Πώς μπορώ να παρακάμψω το παραπάνω μήνυμα της εφαρμογής;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
6 Απαντήσεις
mardes
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα εγώ απορώ γιατί δεν πήγατε στο επίσημο σέρβις τής samsung; δεν γλυτώνετε κάτι... εγώ μόνο αυτούς εμπιστεύομαι!! Το επίσημο σέρβις γιατί έχουν εμπειρία και ευθύνη!!
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Είμαι από επαρχία κι εδώ δεν έχει...
Το πλησιέστερο είναι 200km μακριά
Προς πληροφορία το κόστος είναι ακριβώς το ίδιο και κάτι ακόμη είναι ότι για να το στείλω το κινητό θα το έπαιρνα πίσω σε πέντε με έξι μέρες ενώ εδώ στο κατάστημα το πήρα την ίδια μέρα και όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα τα ανταλλακτικά ήταν από το επίσημο service της Samsung της Θεσσαλονίκης
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Ίσως να δοκιμάζατε να διαγράψετε την εφαρμογή.Αφού ξανά πάλι την εγκαταστήσετε,κάντε επανεκκίνηση στη συσκευή και δείτε αν διορθώθηκε ή ακόμη δείχνει το ίδιο μήνυμα.
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα φίλε τώρα πριν από λίγο ξανά δοκίμασα να κάνω αυτό που με περιγράφεις στο μήνυμα έκανα εκκαθάριση έκανα απεγκατάσταση μετά προχώρησε σε επανεκκίνηση ξανά εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής έτρεξα ξανά τα τεστ αλλά το πρόβλημα παραμένει Εν τω μεταξύ όπως περιγράφω και στην αρχική αναφορά μου είναι ότι το τηλέφωνο μετά που πέρασα τη νέα μπαταρία το Έκανα format
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Εφόσον όπως λέτε μπήκε η καινούρια μπαταρία ποιος ο λόγος να κάνετε format;Θέλατε να το έχετε πάλι σε εργοστασιακή κατάσταση ;
kyriakos29
Explorer
Επιλογές
Με την τοποθέτηση της καινούριας μπαταρίας στον τεχνικό που σου την άλλαξε, υποθέτω ότι δεν έχει κάνει reset στον μετρητή των κύκλων της (Battery cycle count reset), ώστε να ξεκινάει να μετράει φορτίσεις και η εφαρμογή την θεωρεί σαν παλιά. Με κάθε αντικατάσταση μπαταρίας κανονικά πρέπει να γίνεται και reset των κύκλων της.