Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Μπαταρία

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-02-2021 11:52 AM)
487 Προβολές σελίδας
Eliot96
Journeyman
Επιλογές
Έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Κανονική φόρτιση τηλεφώνου 

Η μπαταρία κρατάει περισσότερη ώρα (10 ωρες)

2. Γρήγορη φόρτιση 

Η μπαταρία κρατάει ελαφρώς λιγότερο (6 ώρες)

3. Πολυ γρήγορη φόρτιση 

Το τηλέφωνο παίρνει φωτιά κατά τη φόρτιση και είναι περίπου ίδια με τη γρήγορη φόρτιση (6 ώρες περίπου)

Θα ήθελα βοήθεια με τις ρυθμίσεις μπαταρίας και φόρτισης. Είμαι νέος κάτοχος samsung και βρίσκομαι σε πειραματικό στάδιο. 

12 Απαντήσεις
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Για σου φίλε!!!

Η ώρες που γράφεις είναι συνεχείς λειτουργίας,αναμονής,...Τις βλέπω πολύ λίγες για κινητό καινούργιο...Αν & η μπαταρία Νέου κινητου θέλει το χρόνο της να προσαρμοστεί & θα φτιαχτεί μέρα με την μέρα...

Για πιο κινητό μιλάς?
Wtiger
Explorer
Επιλογές
καλημέρα! εγω που έχω το s21 ultra με τις ρυθμίσεις που έρχεται δλδ προσαρμόσιμη φωτεινότητα, FHD+ (2400x1080) και adaptive refresh rate κύριος συνδεμένος με wifi , έχω 100% σε 20% μπαταρία 5ωρες και 30 λεπτά ανοιχτή οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι οκ απλα το αναφέρω σαν παράδειγμα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣG
Helping Hand
Επιλογές
Παιδια...οι ρυθμισεις στην οθονη δε αποτελουνε πλεον σοβαρο προβλημα στην μπαταρια (απ'οσο το εχω δοκιμασει).
Η μπαταρια ειναι πολυ καλη και πρεπει να σας βγαζει τουλαχιστον 6 ωρες λειτουργιας οθονης.Το προβλημα θεωρω ειναι η εφαρμογες που χρησιμοποιουμε.Καποιες δεν ειναι ακομα τελειοποιημενες για την συσκευη με αποτελεσμα να καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια.....λιγη υπομονη και ολα θα στρωσουν.
Ogc
Explorer
Επιλογές
Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την μπαταρία μου βγάζει γύρω στις 20 ώρες με φόρτιση όχι πάνω απο 90% και δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 10% με οθόνη γύρω στις 7 ώρες ανοιχτή...σε προηγούμενα τηλέφωνα δεν είχα τέτοια αυτονομία...
Επιλογές
Το φορτίζω μόνο με ασύρματο κάθε βράδυ.

Screenshot_20210202-044148_Device care.jpg

Eliot96
Journeyman
Επιλογές
ultra s21
Eliot96
Journeyman
Επιλογές
Μιλάω για συνεχόμενη χρήση και ακατάπαυστα μηνύματα email .Δεν το θέλω για απλή χρήσης Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που έδωσα και παραπάνω χρήματα.
Eliot96
Journeyman
Επιλογές
ultra 21
Zaffis
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα ποιο φορτιστή προτείνετε?