Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Μη ανανέωση στο Google Discover

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-02-2021 08:09 PM)
3389 Προβολές σελίδας
Kourkoumelakis
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα σας!

Σήμερα από το πρωί στην αρχική οθόνη, πηγαίνοντας αριστερά για να διαβάσω τα νέα στο Discover της Google, δεν κάνει με τίποτα ανανέωση.
Έκανα και μια επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Σας ανεβάζω και φωτογραφία.

Όποιος μπορεί ας κάνει έναν έλεγχο αν του δείχνει ειδήσεις και αν ανανεώνεται αν κάνετε swipe down, και ας μου πει.

Ευχαριστώ πολύ 😃😃😃😃

image

14 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν εννοείς αυτό που ανέβασα στη φώτο εμένα δουλεύει μια χαρά και ανανέωση κάνει.

Screenshot_20210226-201558_Google.jpg

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @Kourkoumelakis 

Το Google Discover λειτουργεί με χρήση Internet. Την χρονική περίοδο που παρατήρησες αυτή την μη-ανανέωση, μήπως παρατήρησες επίσης κάποια δυσλειτουργία στο Internet? Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τις υπόλοιπες υπηρεσίες που απαιτούν δίκτυο κανονικά? 

Θα πρότεινα να ξαναπροσπαθήσεις να συνδεθείς στο Wi-Fi καθώς και να προχωρήσεις σε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Kourkoumelakis
Voyager
Επιλογές
Από τον Google Chrome μου δουλεύει κανονικά κι' εμένα.

Από την αρχική οθόνη αν κάνεις αριστερά, εκεί δεν μου ανανεώνεται. Για κάνε ένα τσεκ να μου πεις.
Kourkoumelakis
Voyager
Επιλογές
Το πρωί δοκίμασα στο αμάξι και δεν λειτούργησε. Ήμουν με δεδομένα. Συνδέθηκα και σε WiFi και πάλι το ίδιο.
Kourkoumelakis
Voyager
Επιλογές
Προφανώς και γνωρίζω ότι λειτουργεί με ίντερνετ!
Επίσης την στιγμή που δεν ανανεώνει, όλες οι άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά και με δεδομένα και με WiFi.
Kourkoumelakis
Voyager
Επιλογές
Θύμισε μου, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου σε ποιο σημείο στις ρυθμίσεις είναι;
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Ρυθμίσεις>Γενική διαχείριση>Επαναφορά

Στην αρχική οθόνη δεν το έχω, είχα το samsung daily που αντικαταστάθηκε από το Free και δουλεύει και αυτό μια χαρά με τις καρτέλες ειδήσεων.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kostasx52
Voyager
Επιλογές
Δουλεβευει και κάνει και ανανέωση..

Screenshot_20210226-211827_One UI Home_2696.jpg

Screenshot_20210226-211733_One UI Home_2695.jpg

Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα & από εμένα παιδιά!!!

Αν & χρησιμοποιώ άλλον Launcher,το γύρισα στη αρχική UI Samsung και μου λειτουργεί & εμένα κανονικά...