Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-08-2023 01:18 AM)
408 Προβολές σελίδας
PKs
Big Cheese
Επιλογές
Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τροπος για να γίνει η επαναφορά? Με ποιο τρόπο μπορώ να διασφαλισω ότι ολα τα αρχεία μου είναι σωστά αποθηκευμένα για να τα επαναφέρω μετά? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω γενικότερα πριν γίνει η διαδικασία? Μήπως το wipe cache ειναι πιο αποτελεσματικό? 
Ευχαριστώ! 
11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις.
Κάθε φορά που κάνω επαναφορά, τσεκάρω 10 φορές ότι τα πήρα όλα backup και πάντα κάτι ξεχνάω! Μια τον ασφαλή φάκελο, μια το viber...
Στο τι θα επαναφέρεις όμως ειναι το πρόβλημα. Αν κάτι εχει bug (ειδικά από κάποια ρύθμιση) και την επαναφέρεις όπως είναι μπορεί κα σου φέρει και το bug.
Το wipe cache είναι εντελώς άλλο πράγμα!.
Εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις...
Εσύ γιατί θέλεις να κάνεις επαναφορά?
Επιλογές
Συγγνώμη θέλω κάτι να ρωτήσω θα σού φανεί περίεργο αλλά θα το πω! Η Google and partners κάνουν πάρτι στο τηλέφωνο μου και όπως φαίνεται συμμετέχει και η Samsung τώρα το γιατί είναι ότι μού χρωστάνε πολλά! Ξέρεις τι είναι να μην σου κατεβάζει εφαρμογές και ακόμη πριν φύγεις αφού πάτησες ένα κουμπί (το οποιαδήποτε δεν γουστάρει αυτός να το βλέπεις να πηγαίνει όπου θέλει αυτό!
Τα μειλ στα ίσια δεν μού τα ξαναδινει γιατί επικοινωνούν πελάτες πού αυτός δεν θέλει να δω! Υπάρχει περίπτωση να πάω δικαστικά? Θα κάτσει το Ηλ.Εγκλημα να δει αυτά που λέω μια και έχω αποδείξεις!
Πες μου τη γνώμη σου σε παρακαλώ 6941413961 Dimitrios Pantzoukas Ευχαριστώ
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Εσύ πρέπει να κάνεις καταγγελία, μπες στο gov.gr -> πολίτες, καθημερινότητα-> επιλογή καταγγελία και από εκεί εμφανίζεται το ηλ. Έγκλημα.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα φίλε μου.
Για αρχή το να δίνεις έτσι δημόσια τα στοιχεία σου δεν το συνιστώ, θα μπορούσες να μου τα στείλεις σε DM/PM 😊😊😊
Το να κάνουν πάρτι στις συσκευές μας οι google, samsung, apple, Microsoft κλπ είναι γνωστό της πάσης από το 2001 ακόμη (win xp).
Τη συσκευή σου την έχεις αγοράσει καινούρια?
Μήπως έχει κολλήσει κάπου κάτι?? Γιατί ούτε την google ούτε την samsung την ενδιαφέρει να κάνει αυτά που λες, μιας και έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Οπότε κάτι άλλο μου μυρίζει.
Καλό θα ήταν να επισκεφθείς και ένα εξουσιοδοτημενο.
Πάντως να κινηθείς απέναντι τους δύσκολο. Είναι εταιρίες κολοσσοί και ακόμη και να έχουν κάνει κάτι θα ηταν μέσω νόμιμων ή νομιμοφανων διαδικασιών.
Επιλογές
Είδες ότι ούτε εσύ με πιστεύεις? Είναι δύσκολο το καταλαβαίνω αλλά συμβαίνει και τα λεφτά είναι πολλά πάρα πολλά και για ότι λέω έχω αποδείξεις και τώρα αν ήσουν εδώ θα το έβλεπες live! Πολύ θα χαρώ να μιλήσουμε και γιατί όχι αν μένεις Θεσσαλονίκη είναι εύκολο αλλά μην μπλέκεις εκτός αν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου γιατί πολλά είδαν τα μάτια μου και αν δεν μού έλεγες μην δίνεις στοιχεία θα σού τα έγραφα και αλλιώς!
Πάρε ένα τηλ, παρε πού σού λέω
Επιλογές
Παντού έκανα με;ρι και η Samsung με δουλεύει δυστυχώς, το κακό είναι ότι ούτε οι φίλοι πιστεύουν τώρα περιμένω να φύγει ο μήνας για να ξανά πάω στον εισαγγελέα γιατί αυτός ο μήνας είναι δύσκολος!
Θα δούμε ευχαριστώ
vasiak
Hotshot
Επιλογές
Παρακαλώ, πάντως να ξέρεις ότι αυτοί το ψάχνουν στο ηλ. Έγκλημα και θα σου στείλουν απάντηση, να κοιτάς στα ανεπιθύμητα.
Επιλογές
Τα μειλ τα ελέγχουν αυτοί, μέχρι και να τ αλλάξω πάλι αυτοί κάνουν κουμάντο αλλά αυτή τη φορά δεν την γλυτώνουν,σ ευχαριστώ πολύ
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τι μπορεί να έχεις στη συσκευή σου που μπορεί να ενδιαφέρει samsung και google??
Πιο πιθανό είναι να σου την έχει παραβιάσει κάποιος πάρα κάποια εταιρία. Να δω τι live? Αν θέλανε να σε φιμώσουν δεν θα σε άφηναν να το ανεβάσεις καν εδώ...