Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αναγνώριση κλήσεων

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-05-2023 11:58 AM)
748 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλημέρα στην παρέα!!! Να ρωτήσω ρε παιδιά αναγνώριση κλήσεων και ανεπιθυμήτων δεν υπάρχει προεγκατεστημένο σε Samsung κινητά;;;δηλαδή θα πρέπει να κατεβάζουμε της google;;; ή μήπως δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα;;;

3 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, έχουμε αναφερθεί στο θέμα παλιότερα. Δεν υπάρχει προεγκατεστημενο, μπορείς να κατεβάσεις την υπηρεσία που χρησιμοποιεί κ η samsung αλλά νομίζω πως δεν λειτουργεί πλήρως γιατί δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας. (Ίσως γιαυτό και να μην είναι προεκατεστημενη).

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Αν εννοείς το Hiya είναι ανάλογα τη περιοχή για την οποία προορίζεται η συσκευή. Εμένα που είναι Ουγγαρίας (A52s ομως) το έχει κανονικά και λειτουργεί. Βγάζει αν είναι πιθανή απάτη/spam. Αν το δικό σου είναι για την ελληνική αγορά (μέσω csc θα το δεις) τότε κατέβασε καλύτερα της google αν δεν υπάρχει προεγκατεστημενο.
Screenshot_20230520_150754_Call settings.jpg

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι στην hiya αναφέρομαι.
Την είχα κατεβάσει, λειτουργεί κανονικά αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ύποπτο (ίσως να μην είχα ύποπτη κλήση) υπάρχει και το caller ID το οποίο έχει μεγάλη βάση δεδομένων για την Ελλάδα αλλά είναι 3rd party εφαρμογή.

8 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, έχουμε αναφερθεί στο θέμα παλιότερα. Δεν υπάρχει προεγκατεστημενο, μπορείς να κατεβάσεις την υπηρεσία που χρησιμοποιεί κ η samsung αλλά νομίζω πως δεν λειτουργεί πλήρως γιατί δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας. (Ίσως γιαυτό και να μην είναι προεκατεστημενη).
Επιλογές
Ποια είναι η υπηρεσία φίλε μου;;
Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Αν εννοείς το Hiya είναι ανάλογα τη περιοχή για την οποία προορίζεται η συσκευή. Εμένα που είναι Ουγγαρίας (A52s ομως) το έχει κανονικά και λειτουργεί. Βγάζει αν είναι πιθανή απάτη/spam. Αν το δικό σου είναι για την ελληνική αγορά (μέσω csc θα το δεις) τότε κατέβασε καλύτερα της google αν δεν υπάρχει προεγκατεστημενο.
Screenshot_20230520_150754_Call settings.jpg
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι στην hiya αναφέρομαι.
Την είχα κατεβάσει, λειτουργεί κανονικά αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ύποπτο (ίσως να μην είχα ύποπτη κλήση) υπάρχει και το caller ID το οποίο έχει μεγάλη βάση δεδομένων για την Ελλάδα αλλά είναι 3rd party εφαρμογή.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Η χρήση της υπηρεσίας όμως από τα κινητά μας προϋποθέτει να πάρουν από μας όλα τα δεδομενα των επαφών μας . Λογικό αλλά εγώ μόλις μου το ζήτησε, δν ήθελα να δώσω τετοια πρόσβαση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Φίλε μου τι να σου πω, σε μια εποχή που τα δεδομένα μας είναι κυριολεκτικά νόμισμα συναλλαγών για τις εταιρίες το να τα έχει ένας ακόμα δε μου λέει κάτι. Πόσα έχει πουλήσει η meta και η καθε meta πχ και μετά λέει "leaks". Τεσπα ο καθένας όπως το βλέπει. Τουλάχιστον είναι και λίγο χρήσιμη η υπηρεσία αυτή 😅
fotisgem
Legend
Επιλογές
Δε διαφωνω , αλλα ας αντισταθουμε οσο ακομη εχουμε επιλογη. Δλδ μ λεει η μετα :" να ανεβασουμε τις επαφες;;-οχι . Να γινει το μεσσετζερ default εφαρμογη για sms? - οχι !" .. ασε που αναγκαιο κακο ειναι για μενα η παρουσια τους στο κινητο μου.
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Καλά για sms ούτε εγώ τη δούλευα όσο το είχα μέσα. Απλά εννοώ ότι τα στοιχεία υπάρχουν ήδη και τα κάνουν ότι θέλουν.