Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αγορά S21 Ultra εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-04-2021 02:46 AM)
399 Προβολές σελίδας
Lampros
Pioneer
Επιλογές
Γνωρίζετε τι ισχύει αν αγοράσεις ένα S21 Ultra στα ΗΑΕ (Ντουμπάι συγκεκριμένα). Η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική και συμβατή με τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας; Επίσης, τι ισχύει ακριβώς με την εγγύηση της συσκευής, καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία;
Ευχαριστώ. 
6 Απαντήσεις
Celphius
Voyager
Επιλογές
Η συσκευή λειτουργεί κανονικά.
Η εγγύηση νομίζω ότι δεν ισχύει όμως. Έτσι έγινε όταν πήρα κι εγώ ένα S10+ από Αμερική
Lampros
Pioneer
Επιλογές
Διαβάζω αυτό εδώ όμως, έχει ενεργοποιήσει η Samsung το region lock. Βέβαια σου δίνει οδηγίες εύκολης απενεργοποίησής του.
https://www.coolblue.nl/en/advice/samsung-region-lock-what-is-it-and-how-do-you-get-rid-of-it.html
Celphius
Voyager
Επιλογές
Αν είναι unlocked το κινητό, δε θα έχεις πρόβλημα. Θα κλειδώσει στη περιοχή που το ανοίξεις πρώτη φορά. Σαν περιοχή δηλαδή.
Lampros
Pioneer
Επιλογές
Αν για παράδειγμα το ανοίξω στο Ντουμπάι για να το χρησιμοποιήσω μόνο ως κάμερα -και χωρίς να το κάνω κανονικά setup και χωρίς να του βάλω κάποια SIM, ξέρεις αν θα έχω κάποιο πρόβλημα μετά όταν θα κάνω στην Ελλάδα το setup;
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα σας @Lampros 

Σχετικά με το θέμα που αναφέρεις, εάν η συσκευή είναι κλειδωμένη σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού πιθανόν να μην λειτουργεί στην Ελλάδα με τα δικά μας δίκτυα.

Αν δεν είναι κλειδωμένη σε πάροχο, στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργεί κανονικά. Η εγγύηση από την άλλη, δεν ισχύει σε καμία Ευρωπαική χώρα και αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι, θα χρειαστεί να γίνει με χρέωση.

Lampros
Pioneer
Επιλογές
Ευχαριστώ Τάσο. Μόνο ξεκλείδωτη συσκευή σκοπεύω να πάρω -αν βρω, ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το region lock της Samsung.