Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Νέα Community

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Galaxy Unpacked Ιανουάριος 2021. Τι ανακοινώθηκε;

Discover
Community Manager
Επιλογές

Community_Lifestyle_Banner_Opening_GR.png

 

 

Τι παρουσίαση ήταν αυτή! Με ζωντανή μετάδοση στις 14 Ιανουαρίου σε θεατές σε όλο τον κόσμο, το πρώτο Galaxy Unpacked της Samsung για το 2021 παρουσίασε το λανσάρισμα μιας ευρείας γκάμας από πανίσχυρες συσκευές, θέτοντας τις βάσεις για άλλη μια σημαντική χρονιά με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες.

 

To διαδικτυακό γεγονός, που παραδοσιακά γίνεται τον Φεβρουάριο μπροστά σε ζωντανό κοινό, αποκάλυψε το νέο Galaxy 21 και S21+, δυο 5G συσκευές με δυνατότητες 8K video και την τεχνολογία αιχμής στο Galaxy S21 Ultra 5G που είναι συμβατό με S Pen – το πρώτο από τη σειρά S. Επιπλέον ανακοινώθηκαν τα Galaxy Buds Pro, και το Galaxy SmartTag  και το Galaxy SmartTag+  για να εντοπίζεις τα χαμένα σου αντικείμενα, καθώς και μια νέα βελτιστοποίηση  λογισμικού One UI 3

 

‘’Το 2021 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το σειρά Galaxy’’, είπε ο Conor Pierce, αντιπρόεδρος της Samsung Electronics UK & Ireland. ‘’Πιστεύουμε ότι αυτή η χρονιά θα είναι ένα πραγματικό τεστ για τη δύναμη του 5G και δεσμευόμαστε να το παραδώσουμε στα χέρια της νέας γενιάς innovators. Με το 5G να είναι διαθέσιμο σε όλη τη σειρά Galaxy S, το Galaxy S21 5G και το Galaxy S21+  5G προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ναυαρχίδας, η οποία θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε κάθε στιγμή στο έπακρο.

 

Galaxy-S21-5G-Galaxy-Buds-Pro.jpg

 

Υπήρχαν επίσης ενημερώσεις αναφορικά με τη συνδεσιμότητα στο αυτοκίνητο με το SmartThings και το Android Auto, ενώ ακούσαμε επίσης για το πώς η επικείμενη συνεργασία μεταξύ της Samsung και της Google συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Κλείνοντας, ο πρόεδρος και  Head of Mobile Communications TM Roh ανέφερε τη δέσμευση της Samsung Mobile στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ, το πρόγραμμα Generation17 και τη χρήση της τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

 

Καθώς συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στην τεχνολογία για να μας συνδέσει, εμπνεύσει και βοηθήσει, οι προσδοκίες μας για τις συσκευές ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερες. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τι σκέφτεστε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις, επομένως γράψτε τα σχόλιά σας παρακάτω ή πηγαίνετε τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα μέσω των Galaxy Unpacked Community discussion boards.

 

Η ομάδα του Community 🤝

 

*Προπαράγγειλε τώρα το SAMSUNG Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra 5G και πάρε ΔΩΡΟ τα Galaxy Buds Live ή τα Galaxy Buds Pro & το Galaxy Smart Tag.


Ανακαλύψτε περισσότερα:

Παρακολούθησε το Galaxy Unpacked Ιανουάριος 2021

2 Σχόλια
parischav
Overseer
Επιλογές
S21, S21 Plus, S21 Ultra, one ui 3.1 και buds pro. Am I missing something ? Νομιζω αυτα.
Θα σου ελεγα και τις τιμες αλλά λεω να αφησω και κατι για τη Samsung😛
φοουμε
Just Browsing
Επιλογές
99 811960
Πίνακας διαχείρισης blog