Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Έλα μου ντε.... πότε, οεο;;;;; Κατέβασα το google pay και αν είναι δυνατόν ΔΕΝ έχει κλείδωμα η εφαρμογή. Μηδέν ασφάλεια, ξέφραγο αμπέλι. Δοκίμασα να τη βάλω στον ασφαλή φάκελο και δεν την υποστηρίζει γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας της samsung και δεν είναι συμβατή. Την απεγκατέστησα αμέσως. Δεν είναι να την εμπιστεύεται κάνεις.
Την κατέβασα δοκιμαστικά, δεν τόλμησα να βάλω καν μια κάρτα μέσα... σκέφτομαι να βάλω μια παροπλισμένη της alpha (γιατί μόνο alpha και τώρα πλέον και eurobank υποστηρίζει) για να δοκιμάσω... αλλά κάθε φορά που ξεκινάω διαδικασία κάτι μέσα μου δεν θέλει... θέλει να περιμένει το samsung pay!!!
Κάνετε λάθος το Gpay ειναι πολυ καλό και εύκολο στη χρήση και ασφαλές. Εγω το χρησιμοποιώ χρονια με revolut,N26,Curve αρχικα και τωρα και με ελληνικές τράπεζες.Πρεπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να πληρώσεις και μπορεις να το ρυθμίσεις να πληρώνεις μονο οταν τρέξεις την εφαρμογή.