Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One Ui 7 update.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-10-2024 12:50 PM)
358 Προβολές σελίδας
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Η διάθεση του One Ui 7 θα ξεκινήσει το 2025 μετά την κυκλοφορία της σειράς S25 πιθανότατα τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα τελευταία νέα.
image

13 Απαντήσεις
GeoCon
Helping Hand
Επιλογές
Σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πάντως μια χαρά είμαστε και με το 6.1.1, εγώ τουλάχιστον. 🙂 👍
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Καλή Κυριακή, να είσαι καλά, περισσότερο το ποσταρα για όσους ρωτούν ποτε θα έρθει το Android 15 - One Ui 7, προσωπικά ότι κάνει μια συσκευή καλύτερη και κυρίως ασφαλέστερη, από εμένα είναι καλοδεχούμενο, αλλά όπως βολεύει τον καθένα!!!
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Και εγώ την περιμένω, έχω S21 Ultra, δεν έχω πάρει την 6.1.1, ενώ αρχικά ήταν στη λίστα μετά δόθηκε άλλη λίστα που το είχαν αφαιρέσει, και επειδή το UI 7 θα είναι η τελευταία ενημέρωση λογισμικού, θέλω να δω αν βελτιωθούν κάποια πράγματα σε κάμερες αλλά και γενικότερα σε εμφάνιση γνωρίζω ήδη ότι θα έχει διαφορές και νέα χαρακτηριστικά.
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Στην κάμερα μήπως βελτιώσει κάποια πράγματα, η γυναίκα μού πού έχει το S21 Ultra έχει πρόβλημα στο ×1 και ×2 αφού της τα δείχνει θαμπά!!!
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Εγώ εντάξει βλέπω τον 1Χ και 2Χ σε γενικές γραμμές, εκτός αν δεν το έχω καταλάβει ακόμα, κυρίως όμως βλέπω διαφορά στο βίντεο, ειδικά η υψηλή σταθερότητα, δεν είναι τόσο καλή όπως ήταν όταν το πρωτοπήρα, και στην εστίαση βλέπω χωλαίνουν τα βίντεο. Και στο ζουμ μετά το 10Χ αρχίζουν τα αντικείμενα να χαλάνε, λογικό μεν λόγω ψηφιακού ζουμ αλλά περισσότερο δε σε σχέση με παλιά.
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Καλά πού μού το είπες φίλε γιατί νόμιζα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι κοινό στα S21 Ultra μετά από κάποιο update, για τα άλλα προβληματα πού αναφέρεις δεν τα αντιμετωπίζει ευτυχώς!!!
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Σαν κινητό είναι καλό, τώρα γιατί δεν έχει βγει κάποια ενημέρωση εδώ και καιρό να διορθώσει τα όποια προβλήματα δεν ξέρω...
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Εννοείται ότι είναι πολυ καλή συσκευή, το ότι είναι Ultra τα λέει όλα!!!
chris_S21U
Big Cheese
Επιλογές
Σωστά! Και δύσκολα θα πήγαινα σε κάτι κατώτερο πλέον, πάλι Ultra θα επέλεγα. Οι εφαρμογές που έχει π.χ. Expert RAW, Enhance X, είναι από τις αγαπημένες μου.