Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Facebook dark mode missing

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 06-05-2021 10:33 AM)
593 Προβολές σελίδας
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Το είδαμε κι αυτό!!! Ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο, ή τουλάχιστον για κάποιο λόγο που δεν μπορώ εγώ να σκεφτώ, οι προγραμματιστές εξαφάνισαν την επιλογή θέματος για την εφαρμογή από τις ρυθμίσεις. Μεχρι τώρα την είχα και ξαφνικά χάθηκε και η εφαρμογή επέστρεψε στην λευκή φωτεινή εμφάνισή της. Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι.....

image

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
16 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα και το google play store. Μετά από κάθε update που παίρνει το συγκεκριμένο app, χάνεται η πρόσφατη αλλαγή που έχουν κάνει, να πατάς δλδ στο εικονίδιο του λογαριασμού σου για να βγει το μενού για να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις, ρυθμίσεις κλπ, που βρίσκεται δεξιά και το εμφανίζει ξανά αριστερά με την παλιά μορφή των τριών γραμμών. Αν κλείσω και ανοίξω ξανά την εφαρμογή επανέρχεται στην νέα μορφή.
Επιλογές
Εγω πάλι ρε παιδιά αν μπω στο δικο μου προφίλ δεν το εμφανίζει ποτέ αν κάνω αποσύνδεση και μπω με της γυναίκας το προφίλ έχει νυχτερινή λειτουργία. Στο ίδιο κινητό S21ultra τι φάση?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αυτό κι αν είναι κουλό!!!! Δλδ είναι συνδεδεμένη με το προφίλ του καθενός μας η νυχτερινή λειτουργία; Και πως κρίνει αυτό αν είμαστε νυχτερινοί τύποι ή όχι; 😜🤣🤣🤣
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Επιλογές
🤣🤣🤣 Και εγώ είμαι αρκετά. Στο θέμα μας αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι ακόμα είναι σε φάση δοκιμών και ότι το έχουν δώσει σε ένα ποσοστό σαν έκδοση beta και μελλοντικά θα το πάρουν όλοι.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

εμ γι' αυτό μας το αφαίρεσαν μου φαίνεται, για να κόψουμε τα ξενύχτια, αλλά όταν είδαν πως είμαστε αδιόρθωτοι το επανάφεραν 😇🤣🤣🤣🤣

Ναι αυτό με το beta ισχύει, αλλά είχα ακούσει πως πλέον πέρασαν αυτή τη φάση και είναι σε φάση διανομής σε όλους, άρα τελείωσαν οι δοκιμές, είναι οριστική έκδοση.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
trickst3r
First Poster
Επιλογές
Δεν υπάρχει το dark mode.... ξέρει κανείς κάτι?
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Αν το είχες και ξαφνικά εξαφανίστηκε, κάνε καθαρισμό της μνήμης cache της εφαρμογής facebook και μετά κάνε επιβολή διακοπής και επανεκκίνηση της εφαρμογής ή ακόμα καλύτερα ίσως και επανεκκίνηση της συσκευής και θα εμφανιστεί.

Αν δεν το είχες πριν, τότε ακόμα δεν έχεις πάρει τη διανομή της ενημέρωσης που το περιέχει, θα κάνεις υπομονή και κάποια στιγμή θα έρθει σε όλες τις συσκευές.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s