Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Τα imojis στα sms χρεωνονται?.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-06-2023 09:03 PM)
827 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Δεν ξερω τι ισχυει αλλα αν ξερει καποιος να κυ απα τησει το εχω απορια. .... χρεωνονται τα imojis στα sms?? (Δε μιλαω για rcs ) 
 Εαν πατησω την επιλογη που εχει η εφαρμογη για χρηση απλων χαρακτηρων στα sms ,σωζεται η κατασταση? 

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
GTnS
Voyager
Επιλογές
Από όσο γνωρίζω χρεώνονται ως δεδομένα γιατι μετατρέπεται απο sms σε mms . Αν κάνεις την χρήση απλών χαρακτήρων γλυτώνεις την ογκοχρέωση αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να στείλεις emoji έτσι.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όπως είπε ο @GTnS είναι.
Αν το θέλεις χωρίς χρέωση θα μετατρέψει το 🙂 σε ":)" αν δε θέλεις να χρεώσει.
Ειδάλλως αλλάζει την κωδικοποίηση και χρεώνει mms...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
Λύση
GTnS
Voyager
Επιλογές
Από όσο γνωρίζω χρεώνονται ως δεδομένα γιατι μετατρέπεται απο sms σε mms . Αν κάνεις την χρήση απλών χαρακτήρων γλυτώνεις την ογκοχρέωση αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να στείλεις emoji έτσι.
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όπως είπε ο @GTnS είναι.
Αν το θέλεις χωρίς χρέωση θα μετατρέψει το 🙂 σε ":)" αν δε θέλεις να χρεώσει.
Ειδάλλως αλλάζει την κωδικοποίηση και χρεώνει mms...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ναι αλλα τα mms ειναι μεσα στα δεδομενα?? Δλδ εαν εχω απεριοριστα δεδομενα θα μαι κομπλε? Ή χρεώνουν τα mms ξεχωριστα?? Επισης "αν το θελεις" λες...αν το θελω επιλεγω αυτο που ειπα πιο πανω με την επιλογη για μετατροπη?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εχει επιλογή στα sms για κωδικοποίηση (τρεις σν θυμάμαι καλά).
fotisgem
Legend
Επιλογές
Τελικα τa mms χρεωνονται ως ξεχωριστα ή ως δεδομενα πχ σαν να στελνεις στο ινσταγκραμ?😆
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
mms θα στείλει όταν ΔΕΝ θα έχεις ανοιχτά δεδομένα αλλά θα θέλεις μα στείλεις "δεδομένα" πέραν της unicode κωδικοποιησης... οπότε χρεώνονται έξτρα... αν έχεις ανοιχτά δεδομένα θα στείλει rcs... ούτως ή άλλως υπάρχει άλλη πύλη για sms, άλλη για mms και άλλη για internet...😉😉😉
fotisgem
Legend
Επιλογές
Εαν στειλω ιμοτζι, σε μηλαρακια ή σε άτομα που δεν εχουν το rcs ανοικτο . Ή ακομη και αν Εγω εχω δεδομενα εκει εκεινοι οχι...θα ναι mms εντελει σωστα?? Επομενως, χρεωση. Τσουκου λοιπον
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όχι, αν από εσένα φύγει σαν emoji τότε θα χρεωθεί σαν mms... Είναι data, δεν έχει σημασία που θα το στείλεις. Εσύ χρεώνεσαι. Και τα μήλα παίρνουν mms (αυτά ανέκαθεν για να πάρουν mms έπρεπε να έχεις ανοιχτά δεδομένα, δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ξεχωριστή πόρτα για τα mms, δεν έβλεπαν το ξεχωριστό dns...
Τα sms στέλνονται μέσω gsm πόρτας μέσω αριθμού κινητού (κέντρο μηνυμάτων) τα mms στέλνονται μέσω δικτύου δεδομένων αλλά χρεώνονται σαν ξεχωριστή υπηρεσία ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να έχεις ανοιχτά δεδομένα (εκτός αν έχεις apple) το rcs ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ δεδομένα ανοιχτά.
Αν ρο στείλεις σαν mms, αυτό θα πάρουν με εικόνα emoji, αν το στείλεις με ανοιχτά δεδομένα θα πάρουν rcs, αν ΔΕΝ έχουν rcs θα μεταγλωτιστει είτε σε sms είτε θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σταλεί σαν mms με χρέωση (βγάζει και εκείνο το promt με τα κέρματα!!)
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Εμένα γενικά δεν με αφήνει να στείλω emoji λέει ότι θα είναι κατεστραμμενο το μήνυμα στον παραλήπτη και έτσι δεν βάζω καν πάρα μόνο στο μεσεντζερ, ινσταγκραμ, βαιμπερ. Γιατί δεν θυμάμαι ποια είναι η κωδικοποίηση έστω των βασικών emoji που χρησιμοποιώ. 🤣