Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Εφαρμογή για ηχογράφηση κλήσεων

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-04-2024 08:23 PM)
1762 Προβολές σελίδας
Θεόδωρος
Navigator
Επιλογές
Χαίρετε μήπως ξέρει κανένας καμία καλή εφαρμογή για ηχογράφηση κλησεων που να λειτουργήσει σε samsung Α 13 από το galaxy store ή το play store ;
11 Απαντήσεις
nikos_s23ultra
Helping Hand
Επιλογές
Υπάρχουν κάποιες που δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα αλλά να ξέρεις ότι βάση νομοθεσίας στην χώρα μάς η ηχογράφηση κλήσεων απαγορεύεται. Εκτός αυτού να γνωρίζεις ότι κάποιες που ήξερα εγώ πρώτα ειδοποιούν τον συνομιλητή ότι η κλήση ηχογραφείται.
Αλλιώς έχει και η Samsung στην εφαρμογή κλήσεων όμως λειτουργεί σε χώρες που επιτρέπεται όπως η Ινδία για παράδειγμα.
Θεόδωρος
Navigator
Επιλογές
Έχεις να μου πρότεινει καμία;
nikos_s23ultra
Helping Hand
Επιλογές
Αν κάνεις αναζήτηση στο Google play θα σου βγάλει αρκετές, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμία. Ίσως να χρησιμοποιεί κάποιος άλλος εδώ και να μπορέσει να σε βοηθήσει.
Dimitris010
Helping Hand
Επιλογές
Καλημέρα
Πολύ καλή εφαρμογή ήταν η acr όμως τ Ρα δεν λειτουργεί με τα νέα android λόγω νομοθεσίας. Αλλιώς πας στην samsung εφαρμογή αλλά θα πρέπει να αλλάξεις το csc σε χώρα που το επιτρέπει.
Επιλογές
Γενικά η ηχογράφηση κλήσεων απαγορεύεται βάση τις νομοθεσίας στην χώρα γιαυτό και ηχογράφηση της συσκευής διακόπτεται κατά την διάρκεια κλήσεων. Από εκεί και πέρα υπαρχουν εφαρμογές τρίτων οστοσο προσωπικά δεν θα τις χρησιμοποίουσα.
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Τις έχω δοκιμάσει όλες και καμία δεν ηχογραφεί και τις δύο πλευρές...(έχει σχέση με τη νομοθεσία που απαγορεύει ηχογραφήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών ). Στην καλύτερη ηχογραφούν μονο εσένα 🙂 και στην συνομιλία ακούγεται μόνο η δική σου φωνή ...bummer
Θεόδωρος
Navigator
Επιλογές
Και πως το αλλάζεις
Θεόδωρος
Navigator
Επιλογές
Μπορείς να μου στείλεις το Link της εφαρμογής ;
Θεόδωρος
Navigator
Επιλογές
Σε Samsung a21 λειτουργούν στ a 13 όχι