Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

ειδοποιήσεις για εφαρμογές στο a52s samsung

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-01-2023 07:00 PM)
231 Προβολές σελίδας
Επιλογές
καλησπέρα ξέρετε πως μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο a52s χωρίς να μένει η οθόνη αναμένη όπως είναι το viber για παράδειγμα θέλω φενεται που ανάβει για λίγο η οθόνη και σβήνει όταν έρχονται ειδοποιήσεις δεν μπορώ να βρω αυτή τη λειτουργία που ψάχνω με τίποτα ευχαριστώ για όποιον βοηθήσει 

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
irisn
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα! Δεν ξέρω ξέρω εννοείς το ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις- στυλ αναδυόμενης ειδοποίησης - σύντομη ή αναλυτική

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Αυτά είναι ρυθμίσεις και δυνατότητες ανάλογα την εφαρμογή. Viber όπως είπες πχ. Ο ένας τρόπος για να κάνεις κάτι παρόμοιο είναι αυτός που ανέφερε ο/η @irisn, έρχεται μια ειδοποίηση που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα την οθόνη για όλες τις εφαρμογές (ένα μικρό μέρος ουσιαστικά). Ο άλλος είναι να θέσεις το Always on display να ανοίγει για ειδοποιήσεις αλλά εκεί δε κλείνει μόνο του πάλι (από ότι ξέρω τουλάχιστον).

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

6 Απαντήσεις
Λύση
irisn
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα! Δεν ξέρω ξέρω εννοείς το ρυθμίσεις- ειδοποιήσεις- στυλ αναδυόμενης ειδοποίησης - σύντομη ή αναλυτική
Επιλογές
όταν είναι σβηστή ο οθόνη και έρχεται κάποια ειδοποίηση από ότι δηποτε θέλω να ανοίγει η οθόνη να φενεται για λίγα Δευτέρα ή ειδοποίηση και να σβήνει πάλι μόνο του το κινητό αυτο
kermit75
Voyager
Επιλογές
Αυτο νομιζω ειναι ρυθμιση της καθε εφαρμογης. Οποτε ριξε μια ματια εκει αρχικα
petroskampitsis574
Helping Hand
Επιλογές
δεν νομίζω να αλλάζει αυτό και σε μένα το ιδιο(a52s)
irisn
Helping Hand
Επιλογές
Ναι, σου περιέγραψα την διαδικασία του πως να το κάνεις αυτό⬇️
Λύση
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Αυτά είναι ρυθμίσεις και δυνατότητες ανάλογα την εφαρμογή. Viber όπως είπες πχ. Ο ένας τρόπος για να κάνεις κάτι παρόμοιο είναι αυτός που ανέφερε ο/η @irisn, έρχεται μια ειδοποίηση που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα την οθόνη για όλες τις εφαρμογές (ένα μικρό μέρος ουσιαστικά). Ο άλλος είναι να θέσεις το Always on display να ανοίγει για ειδοποιήσεις αλλά εκεί δε κλείνει μόνο του πάλι (από ότι ξέρω τουλάχιστον).