Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Smart tag2

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-11-2023 08:39 PM)
439 Προβολές σελίδας
Eleonora_Chatzi
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα ομάδα, 
Ισχύει ότι το smart tag 2 συνδέεται μόνο με galaxy; αν είναι άλλο μοντέλο της samsung έχει θέμα;
Είναι δυνατός ο εντοπισμός του άμα είμαι μακριά ή μόνο αν υπάρχει κινητό samsung εκεί κοντά θα το βρω εγω;
Μέσα στο σπίτι αν πχ μου πέσει στον καναπέ και δεν το βρίσκω θα μπορώ με την εφαρμογή να το βρω; Ή απλά θα λέει ότι βρίσκεται κάπου μέσα στο σπιτι;
9 Απαντήσεις
fotisgem
Legend
Επιλογές
Με τα παντα συνδεεται . Ναι ειναι δυνατος ο εντοπισμος απο μακρυα .
Εαν φτανεις κοντα μπορεις να ενεργοποιησεις και ηχο για να δεις που ειναι...σου λεει εαν εισαι και κοντα η μακρυα.
Eleonora_Chatzi
Voyager
Επιλογές
Οπότε με οποιονδήποτε android μπορεί να συνδεθεί όπως έχω καταλάβει, αφού η εφαρμογή υπάρχει στο play store ή κάνω λάθος;
fotisgem
Legend
Επιλογές
Γιες αρκεί να κάνεις samsung account
Eleonora_Chatzi
Voyager
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Καλό βράδυ
fotisgem
Legend
Επιλογές
Αυτην την εντυπωση εχω δεν ξερω τωρα εαν κάποιος ξερει περισσοτερα
fotisgem
Legend
Επιλογές
Συγγνώμη εκατσα και διαβασα οτι μονο με σαμσουνγκ δουλεύει ...με.επιασες αδιάβαστο εδω😅
Eleonora_Chatzi
Voyager
Επιλογές
Νταξει αυτή τηβ στιγμή samsung έχω δεν με ενοχλεί τόσο αυτό. Αλλά θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το βάλω και σε άλλο κινητό. Περισσότερο τώρα με ενδιαφέρει να μπορώ να το βρω εύκολα μέσα στο σπίτι μην λέει απλά είναι στο σπίτι. Γιατί τα κλειδί πάντα μέσα στο σπίτι τα ψάχνω μια ώρα και βάλε 🤣🤣🤣
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχει αναζήτηση κοντά και σε ειδοποιεί με ήχο όπως είπε και ο @fotisgem.
Επίσης έχει εκτός από τα παραπάνω (με μερικές συσκευές που το υποστηρίζουν) εντοπισμό και μέσω κάμερας κάτι σαν ΑR... πιστεύω το μόνο ελάττωμα είναι ότι συνδέεται μόνο με samsung συσκευές πάντα μέσω smart things...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

το πρόβλημα είναι ακριβώς η εφαρμογή smart things που ενώ δεν λέει πως είναι ασύμβατη με άλλες συσκευές και σε αφήνει να την εγκαταστήσεις, στην πράξη, ενώ ανοίγει, όταν πας να συνδεθείς στον λογαριασμό σου Samsung, ανοίγει τον browser, αλλά μόλις βάλεις τα username & password και πατήσεις σύνδεση, εκεί κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Οπότε πρακτικά είναι μη λειτουργική εφαρμογή. Το δοκίμασα στο Xiaomi. Άλλες εφαρμογές Samsung λένε κατευθείαν πως είναι ασύμβατες με τη συσκευή και δεν σε αφήνει να τις εγκαταστήσεις.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s