Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Smart tag 2

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-12-2023 06:46 PM)
460 Προβολές σελίδας
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές

image

Ειναι μικρό το ρημάδι αλλά θα κάνει την δουλειά του. Σήμερα το πήρα, ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να βρω κάτι. Θα το δοκιμάσω στο αυτοκίνητο. Αν με βολέψει θα πάρω και άλλα. Το καλό είναι ότι παίρνει από τις στρογγυλές μπαταρίες τις οποίες όταν σωθεί μπορώ εύκολα να βρω να αλλάξω.
13 Απαντήσεις
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Με γεια! Πιστεύω θα σε βολέψει πολύ😉

Teomaniacos
Explorer
Επιλογές
Πες μας εντυπώσεις.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ευχαριστώ.😍 κι εγώ έτσι πιστεύω, αν και θα έπρεπε να το είχα πάρει νωρίτερα για να έβρισκα κάτι πιο γρήγορα που παραλίγο να χάσω στην Γερμανία.😅
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Προς το παρόν είναι μαζί μου στο σπίτι. Όταν θα το χρησιμοποιήσω για να βρω κάτι θα σας πω.😊
EffieT
Moderator
Moderator
Επιλογές

Κάλλιο αργά παρά ποτέ😊

nikos_s23ultra
Helping Hand
Επιλογές
Είναι πολύ καλό εργαλείο ειδικά για βαλίτσες, κλειδιά. Ειδικά στα κλειδιά σε ενημερώνει αν τα αφήσεις πίσω. Έχετε στο μυαλό σας ότι η συσκευή δεν είναι κανονικό GPS αλλά ανιχνεύεται μόνο από άλλες συσκευές SAMSUNG.
Δηλαδή αν χάσεις τα κλειδιά σου στο βουνό δεν πρόκειται να τα βρεις ποτέ.
Ιδανικό για μεγάλες πόλεις με μεγάλη κίνηση και πολλές συσκευές. Τέλειο για βαλίτσες σε αεροδρομια. Έχω 2 στα κλειδιά των αυτοκινήτων και όταν πάω ταξίδι απλά το βάζω στην βαλίτσα. Στο αμάξι δεν έχω άποψη γιατί έχει το αμάξι δικό του gps εντοπισμού οπότε δεν το δούλεψα καθόλου. Μπαίνει χαλαρά και σε κατοικίδια και η μπαταρία κρατάει μέχρι και 1,5 χρονο. Παντός τώρα που έπεσε η τιμή του αξίζει πολύ να το έχεις.
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ναι όλα αυτά μπορείς να τα βρεις παντού γιατί σίγουρα θα περάσει κάποιος χρήστης σαμσουνγκ είτε σε αεροδρόμιο είτε σε πόλη. Στο σκυλί μου θα βάλω όταν θα πάρω και άλλα, γιατί είναι ικανός να το χάσει.🤣 και στο αμάξι μπορώ να το βάλω γιατί δεν έχει δικό του GPS. Στο βουνό ίσως να τα βρεις αν είσαι κοντά και το καταλάβεις και πατήσεις το κουδουνισμα. Όταν το δοκιμάσω και βρω κάτι θα επανέλθω.
nikos_s23ultra
Helping Hand
Επιλογές
Σωστά, Ξέχασα να πω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί που έχει επάνω για οποιαδήποτε λειτουργία μέσω smartthings όπως να ελέγχεις μια έξυπνη λάμπα στο σπίτι ή άλλη έξυπνη συσκευή.
elenaka
Black Belt 
Επιλογές
Μαγεία σου