Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

SAMSUNG A52s Προβλημα οθονης

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-04-2023 11:00 AM)
1047 Προβολές σελίδας
D1mos
Explorer
Επιλογές
Καλησπερα σε ολους εχω το A52s και με την τελευταια ενημερωση οταν χτυπαει το τηλεφωνο βγαζει κατι πιξελ στην οθονη το κινητο 

image

13 Απαντήσεις
petroskampitsis574
Helping Hand
Επιλογές
Σε εμένα δεν γίνεται κτ τετοιο
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό μου. Κάνε ένα wipe cache της εφαρμογής τηλεφώνου και επανεκκίνηση μήπως έχει φάει κανά σκάλωμα. Wipe cache partition μετά την ενημέρωση έκανες; Αν όχι κάνε και ένα τέτοιο.
D1mos
Explorer
Επιλογές
Εκανα wipe cashe της εφαρμογης και επανεκκινηση
Το wipe cashe partition δεν καταλαβα τι ειναι
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Σβήνει κατάλοιπα αρχεία από προηγούμενες ενημερώσεις τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν θεματακια αν παραμείνουν και να δημιουργούν "συγκρούσεις" με τα νέα αρχεία. Τα οποία μεταφράζονται σε διάφορα bug για το χρήστη. Όχι πάντα βέβαια αλλά συνιστάται να γίνετε μετά από κάθε ενημέρωση.
https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-a52s-5g/wipe-cache/
D1mos
Explorer
Επιλογές
Μολις ανεβασα μια φωτογραφια για δες μηπως σε διευκολυνει
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Γνωστό αυτό το πρόβλημα με το A52s πολύ καιρό τώρα, Αν έχεις εγγύηση πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις της Samsung να το δούνε.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, είναι ένα θέμα που είχαν εξαρχής τα Α52s, και απορώ πως και στο εμφάνισε τώρα.
Ίσως βοηθήσει το να ενεργοποιήσεις/ απενεργοποιησεις volte, 3G γενικά παίξε με τα δίκτυα κλπ. Αν δε βοηθήσει κάτι από αυτα τότε ειδικά αν είσαι εντός εγγύησης επισκέψου ένα εξουσιοδοτημενο service να του ρίξει μια ματιά.
D1mos
Explorer
Επιλογές
Με ενημερωση λογισμικου υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το θέμα είναι ότι στα περισσότερα διορθώθηκε με ενημέρωση λογισμικού άνω σε κάποια χρειάστηκε αλλαγή οθόνης... γιαυτό και απορώ που στο έβγαλε τώρα... συμβαίνει μόνο κατά διάρκεια εισερχομενης κλήσης και υπό ορισμένες συνθήκες σήματος...