Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A21s

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-03-2021 10:18 AM)
358 Προβολές σελίδας
Sofia1982
Student
Επιλογές
Έχω το Α21s ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΈΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΞΑΝΆ ΕΒΑΛΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ... 
ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΌΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
5 Απαντήσεις
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Καλημέρα!

Θα είναι καλύτερα να μας έγραφες με μικρά γράμματα & όχι κεφαλαία για ευνόητους λόγους...Σε ευχαριστώ 🙂

Ο σαρωτής μπορεί να δυσκολευτεί στην αναγνώριση των δακτύλων σας σε περίπτωση όπου είναι πολύ βρεγμένα ή πολύ ξερά, όταν για παράδειγμα κάνει πολύ κρύο. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος δεν φέρει γδαρσίματα ή βλάβη από μεταλλικά αντικείμενα, όπως κέρματα, κλειδιά, στυλό και κολιέ. Πατήστε την οθόνη ώστε το ακροδάκτυλό σας να διατρέξει τη φαρδιά επιφάνεια στης περιοχής αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

Αν δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω,θα πρέπει να το το δει το Service της Samsung...
Sofia1982
Student
Επιλογές
Καλήμερα συγνώμη για τα κεφάλαια ξεκίνησα να γράφω και από την βιασύνη μου όταν έστειλα το μήνυμα κατάλαβα ότι έγραφα κεφάλαια.
Προφανώς θα πρέπει να το δει τεχνικός γιατί τίποτα από όσα μου είπατε δεν συμβαίνει. Σας ευχαριστώ πολύ!
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Να είσαι καλά 🙋🙋🙋
kounelaki
First Poster
Επιλογές
έχω το tab 7 προσπαθώ να μπω σε σελίδες και παιχνίδια και με πετάει έξω ξέρετε τι συμβαίνει? πριν έμπαινα κανονικα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κάνε update το web view και επανεκκίνηση